Hoja,woskownica(hoja) - uprawa, pielęgnacja
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje maleństwo też postanowiło zakwitnąć. I to na całego. Dziś naliczyłam 25 kwiatów.

A to moje nowe, czyli australis. Miesiąc temu dostałam nieukorzenioną gałązkę z dwoma listkami. Jak tak dalej będzie rosnąć to gdzie ja się podzieję?

A to moje nowe, czyli australis. Miesiąc temu dostałam nieukorzenioną gałązkę z dwoma listkami. Jak tak dalej będzie rosnąć to gdzie ja się podzieję?

Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
A moja "rozdwojona" odnóżka belli ma spory pąk, ale on się bardzo powoli rozwija. Boję się o niego, nie dotykam, pilnuje, żeby nie było sucho i czekam. Jak długo się rozwija? Na drugim pędzie jest maleńki pąk.
Zdjęcia nie zrobię, bo jak robię zdjęcia pąków, to odpadają. To chyba prawda, ze aparat wysysa dusze... 8)
Jak coś rozkwitnie, to pokażę.
Wykryłam też nowy młody pąk na australis, linearis i sadzonce shepardii i dwa razy dzienne się w nie wpatruję
Zdjęcia nie zrobię, bo jak robię zdjęcia pąków, to odpadają. To chyba prawda, ze aparat wysysa dusze... 8)
Jak coś rozkwitnie, to pokażę.
Wykryłam też nowy młody pąk na australis, linearis i sadzonce shepardii i dwa razy dzienne się w nie wpatruję

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28