Frostet flames

.Zrobiłam oprysk z orzechów piorących.Rewelacyjnie sie sprawdziły na balkonie kiedy mszyce zaatakowały bluszcz.Oprysk bluszcza zrobiłam 3 razy.robiąc 3-4 dniowe przerwy.
  .Zrobiłam oprysk z orzechów piorących.Rewelacyjnie sie sprawdziły na balkonie kiedy mszyce zaatakowały bluszcz.Oprysk bluszcza zrobiłam 3 razy.robiąc 3-4 dniowe przerwy. żeby zdobyć te cuda.
  żeby zdobyć te cuda.

a te kwiaty mmm
 a te kwiaty mmm 

Zosiu witam się po długiej przerwie
  Zosiu witam się po długiej przerwie   

przychodzę gdy dzieje się coś niedobrego, bo  właśnie nie wiem czemu padł mi bukiet ślubny, choć pięknie rósł i kwitł całe lato. Z kilku listków, które wyglądały zdrowo żyje tylko jeden. Wyjechałam na Wszystkich Świętych a moja mamusia podlała kwiatki ,bo uznała, że o nich zapomniałam
  przychodzę gdy dzieje się coś niedobrego, bo  właśnie nie wiem czemu padł mi bukiet ślubny, choć pięknie rósł i kwitł całe lato. Z kilku listków, które wyglądały zdrowo żyje tylko jeden. Wyjechałam na Wszystkich Świętych a moja mamusia podlała kwiatki ,bo uznała, że o nich zapomniałam  Stąd mam pytanie co mu lepiej posłuży - do ziemi czy do wody??? Właściwie ja to mam dobrze bo zawsze mogę cię odwiedzić
  Stąd mam pytanie co mu lepiej posłuży - do ziemi czy do wody??? Właściwie ja to mam dobrze bo zawsze mogę cię odwiedzić