Moje spełnione marzenie Malgocha1960
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
A ja lubię mieszankę stylów. Czyli trochę nowego i trochę starego.
Masz rację, że trzeba liczyć siły na zamiary.
Ja miałam w tym roku robic remont w domu, ale sierpniowe wypadki cały budżet zabrały.
Musze czekac na nowy rok
Masz rację, że trzeba liczyć siły na zamiary.
Ja miałam w tym roku robic remont w domu, ale sierpniowe wypadki cały budżet zabrały.
Musze czekac na nowy rok
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Małgosiu ja też lubię starocie a może to już tak jest grzyb lubi grzyba
z nutką nowoczesności...
zaraz poszukam ekstradom...

z nutką nowoczesności...
zaraz poszukam ekstradom...

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Gosieńko dziś biegiem tylko odwiedzam-dzień dobry dobry duszku 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu , jestem i mam nadzieję ,że zostanę.
Taki mostek jak na fotce to szajs . Nie tylko wygląd ale i wytrzymałość. A do tego taka cena. Myślę , że sama lepszy zrobiłabyś. Tyle wzorów na necie . Syn też zbiera materiał. Na razie ma sztachety i deski na spód. A najbardziej brakuje mu chęci. Muszę sposobem go podejść , by ruszył z montażem.

Taki mostek jak na fotce to szajs . Nie tylko wygląd ale i wytrzymałość. A do tego taka cena. Myślę , że sama lepszy zrobiłabyś. Tyle wzorów na necie . Syn też zbiera materiał. Na razie ma sztachety i deski na spód. A najbardziej brakuje mu chęci. Muszę sposobem go podejść , by ruszył z montażem.

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Witaj Małgosiu miłego dzionka kochana
Rozładował mi sie telefon wczoraj
a potem miałam urwanie łepa ,nie gniewaj sie 

Rozładował mi sie telefon wczoraj

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witam porannie i muszę powiedzieć,że ogromnie,ale to ogromnie cieszę się ,że Tadziu wyszedł z ukrycia.Brakowało jego ciepłych słów i mądrych rad.Tadziu,nie rób już nam tego i nie znikaj.Następnym razem trafi nam jechać w lubelskie na poszukiwania ciebie.
Co do mostku masz racje,pierwszy widok,zapał,chęć posiadania,a potem zimna kalkulacja i dobrze,że rozum wziął górę,tym bardziej,że nie mam oczka,ani teraz,ani w planie.
Marzenko,a gdzie wiatr cię pędzi.Ja zaraz lecę na kawusie.
Misiu,to ja chyba grzybem byłam zawsze,bo nigdy nie podobały mi się nowoczesne meble.Ja chyba w poprzednim wcieleniu zyłam w epoce Kraszewskiego.Na extradomie jak posiedzisz to wsiąkniesz na dłużej.Też mnie tam znajdziesz.
Gosiu,to chyba nadajemy na tych samych falach,często dom stworzony przez siebie jest fajniejszy niż przez jakieś fachowca nie wiadomo za jakie pieniadze.To my musimy w nim czuc sie dobrze i wiemy czego nam potrzeba do tego.
Nie doczytałam u ciebie o wypadkach sierpniowych,czy coś się stało poważnego?
Tak myslałam Dorotko,albo tobie telefon,albo u mnie brzozy...
Co do mostku masz racje,pierwszy widok,zapał,chęć posiadania,a potem zimna kalkulacja i dobrze,że rozum wziął górę,tym bardziej,że nie mam oczka,ani teraz,ani w planie.
Marzenko,a gdzie wiatr cię pędzi.Ja zaraz lecę na kawusie.
Misiu,to ja chyba grzybem byłam zawsze,bo nigdy nie podobały mi się nowoczesne meble.Ja chyba w poprzednim wcieleniu zyłam w epoce Kraszewskiego.Na extradomie jak posiedzisz to wsiąkniesz na dłużej.Też mnie tam znajdziesz.
Gosiu,to chyba nadajemy na tych samych falach,często dom stworzony przez siebie jest fajniejszy niż przez jakieś fachowca nie wiadomo za jakie pieniadze.To my musimy w nim czuc sie dobrze i wiemy czego nam potrzeba do tego.
Nie doczytałam u ciebie o wypadkach sierpniowych,czy coś się stało poważnego?
Tak myslałam Dorotko,albo tobie telefon,albo u mnie brzozy...

Cześć, Małgoś, bardzo fajne dałaś te obrazki, już je puściłam w obieg po rodzinie i wszyscy się uśmialiśmy. 

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Małgoś posyła promyczki słoneczka..Przyjedzie szybciutko czas ja zaczniesz się cieszyć tym co już masz..zobaczysz:)) 

- malgocha1960
Linetko,na poprawę humoru mozna cos sciągnąć fajnego z netu.Miłego dnia.
Reniu,cieszę się tym,co mam,naprawdę,ale jak jestem na okrągło krytykowana to często zastanawiam się czy jestem normalna?

Uploaded with ImageShack.us

Reniu,cieszę się tym,co mam,naprawdę,ale jak jestem na okrągło krytykowana to często zastanawiam się czy jestem normalna?

-
- 1000p
Gośka krytyką się nie przejmuj,ja od swojej własnej mamy słyszę od zawsze,że robię jej na złosć...nie ważne co ja czuję i co myślę...Taki złotlin jak Ty masz rozmnożyłam sobie z patyczka,mój ma biało obrzeżone liście dodatkowo-szef innego w ogrodzie nie miał,więc cięłam co było 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgoś olej krytykę...... prawda jest taka, że Ci co krytykują, to zakompleksione osoby, które nie radzą sobie z własnym poczuciem mniejszości i próbują pomniejszyć innych, żeby czuć się lepiej......
- malgocha1960

-
- 1000p
Czy ja się dochowam kiedyś takich czosnków? 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Cudna ta paproć....taka świeżutka 

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Małgoś, super obrazki
uśmiałam się serdecznie.
Ja do czosnków robię drugie podejście. W zeszłym roku wymarzło 15 szt to w tym przekornie posadziłam 60 szt. Ciekawe czy coś z tego będzie bo je uwielbiam.
Ja podobnie jak Agness lubię nowoczesne wnętrza i tak urządzam mój nowy domek. Ale to zupełnie nie znaczy że tradycyjne są gorsze. One mają zupełnie inny klimat. To tak jak z ogrodami, trzeba się na coś zdecydować. Mi wiele rzeczy się podoba co nie znaczy że chcę je mieć. Do każdego pasuje coś innego. Teraz swoją sypialnię będę urządzać i też wstawię chyba do niej takie stylowe powyginane mebelki, połączone z nowoczesnością oświetlenia i innych bilelotów. Takie połączenia też są bardzo ciekawe. Planowanie wystroju wnętrza i projektowanie przestrzeni to moje hobby. Sama w domu projektowałam wszystko poza zewnętrznymi ścianami nośnymi. Ani jedno okienko u mnie nie jest tak jak było w projekcie wyjściowym

Ja do czosnków robię drugie podejście. W zeszłym roku wymarzło 15 szt to w tym przekornie posadziłam 60 szt. Ciekawe czy coś z tego będzie bo je uwielbiam.
Ja podobnie jak Agness lubię nowoczesne wnętrza i tak urządzam mój nowy domek. Ale to zupełnie nie znaczy że tradycyjne są gorsze. One mają zupełnie inny klimat. To tak jak z ogrodami, trzeba się na coś zdecydować. Mi wiele rzeczy się podoba co nie znaczy że chcę je mieć. Do każdego pasuje coś innego. Teraz swoją sypialnię będę urządzać i też wstawię chyba do niej takie stylowe powyginane mebelki, połączone z nowoczesnością oświetlenia i innych bilelotów. Takie połączenia też są bardzo ciekawe. Planowanie wystroju wnętrza i projektowanie przestrzeni to moje hobby. Sama w domu projektowałam wszystko poza zewnętrznymi ścianami nośnymi. Ani jedno okienko u mnie nie jest tak jak było w projekcie wyjściowym