Moniko (monikwiaty)! Jak tylko znajdę trochę czasu, to podpiszę. Ciągle begam i nadrabiam zaległości...
Linetko! To ja miałam skojarzenia, a jak sobie przypomnę, to się śmieję. Nie mam żadnych uprzedzeń, czy z powodu koloru włosów, skóry, czy innych, więc spokojnie. A nick wziął się stąd, że jakoś na szybko musiałam go wymyślić w czasie rejestracji na forum, ale nie zdawałam sobie sprawy, że jest on taki ważny. Może jestem na swój sposób słodka... Miejsca coraz mniej, dlatego kombinuję z kwietnikiami. Moje tarasowce znalazły miejsce w garażu i pomieszczeniu gospodarczym. Tylko hibiskus został postawiony w salonie. Zatem jakoś dodatkowego miejsca mi nie zajęły.
Aniu (wielkakulka)! Cieszę się, że Ci się Papageno podoba. Popatrz sobie także w necie na Simsalabim. Także powinna Ci się spodobać

Słoneczniki w moim ogrodzie posiałam właśnie dlatego, że mi przypominają słońce. No i po to, by ptaki miały sobie co podziubać.
Iwonko (iwona0042)!
Przemku! Wgrywanie zdjęć jest nieco pracochłonne, ale jaki potem efekt!
Geniu! Zamrożone róże są wyjątkowo urokliwe, a co dziwniejsze w niczym im to nie szkodzi. Gorzej z deszczem... Cieszę się, że Ci się spodobała! Sama nie zdawałam sobie sprawy ile mam roślin np. czerwonych!
Wiolu (wielomanka)! Na każdy kolor przyjdzie pora. Obiecuję

Trochę to jednak wymaga pracy.
Kasiu (robaczek_Poznań)! W pewnym momencie w moim ogrodzie żółci było aż nadto. Potem jednak zakwitły inne kwiaty... Na pewno jednak ten kolor rozświetla ogród i jest taki energetyczny! Dziękuję za gratulację!
Igorku! Bo ja jestem pracowita

Dziękuję!
Ewo (ewamaj66)! Gazanie mam co roku. To na prawdę świetne kwiaty. Kwitną bez przerwy aż do mrozów, a ile jest odmian... A jak jest szaro, zimno i mokro to trzeba się jakoś ratować.
Teresko! Czerwień w ubraniach połączona z szarością lub czernią to jest to! A we wnętrzach także jej nie lubię. Choć jakbyś zobaczyła moją górną łazienkę, to pewnie być zmieniła zdanie... Może mały fragmencik...
Maryniu (marpa)!
Magdo (mig131)! CD na pewno będzie. Skoro Wam się tak podoba...
Sławku! Ale z Ciebie przekora
Kubasiu! Oczywiście, że będą...
Reniu (Reni4)! Za takie pieniądze żal było zostawić te kwiaty w sklepie. Fajnie, że Ci się podoba
Moniu! Ależ proszę
Miłko (takasobie)! Skoro za oknem słonka tak mało, to choć u mnie wątku mogłam coś z tym zrobić. Najważniejsze, że przypadło Ci do gustu!
Agness! Westerland to na prawdę piękna róża. Dokłądnie taka jak na zdjęciu. Piękny kolor, wielość kwiatów. Tylko zapachu nie udało mi się oddać...
Marzko (Sosneki4)! Co roku mam trochę dyń. Wszystkie pokazane w moim wątku są z mojego ogródka!
Grażynko! Nigdy nie miałam problemu z przemarzaniem Weterlanda i oby tak zawsze było... Na pewno się jeszcze nie raz się zobaczymy. Dziękuję za gratulacje!
Majko (Majka411)! Dzięki za rozgrzeszenie. Wiedziałam, że kto jak kto, ale Ty mnie w tym względzie zrozumiesz. Fajnie, że kolory Ci się spodobały!
Loki! Myślę, że docenisz jednak mój żart. Takie było moje pierwsze skojarzenie po Twoim poście. Żadnego zamykania się w sobie
Ewo (ewa w)! Będą wszystkie kolory, jakie mam. Cudownie, że mnie odwiedzasz! I możesz się wpisywać. Z wielką przyjemnością Ci odpowiem

Mówisz, że powinnam to oblać...
Agatko123! Magdo (mig131)! Loki! Dorotko (Keetee)! Małgosiu (małgocha1960)! Jurku (semper)! Moniu! Przemku! Linetko! Kubasiu! Reniu (reniulek)! Lucy! Danusiu (mm-complex)! Geniu! Lodziu (DuczekiOsia)! Jagódko! Beatko (beata68)! Majeczko (majka411)! Asiu (daffodil)! Aguniu (Aguniada)! Dziękuję Wam za gratulację. Nie myślałam, że dołaczę kiedyś do tak zacnego grona.
Iwonko (heliofitka)! Tobie także dziękuję! Fajnie, że podoba Ci się mój awatar. Postaram się o jakieś lepsze zdjęcie...
Jacku! Dziurawiec już u mnie zimował i to bezszkodowo. A owocniki ma takie