Lucynko,zwłaszcza Tosia nie odstępuje mnie na krok.
Aniu,tez lubie takie kamienne dodatki w ogrodzie,ale najbardziej nie lubię ich zbierać jesienią.Problem potem z przechowanie,niby dom duży,a zrobił się już zagracony.
A wiesz , Małgoś , że aniołek fajnie się prezentuje w pokoju . Powiedz , proszę ...na pw ...dużo kosztował ? Bo ja się na niego napaliłam , ale nie wiem , czy podołam jeżeli będzie drogi .
Jak tak patrzę na Twoje okrągłe rabaty wysypane i obłożone równiutko kamykami to aż się uśmiecham . Bardzo mi się podobają te iglaczki zasadzone w nich .
Małgosiu, piękna soczysta zieleń iglaków Conica ma cudny odcień, moja jakaś niewydarzona. Jedna, ogroooomna - padła Druga, malutka, ledwo zipie Mam nadzieję, że moja kalifornijka też tak ruszy z kopyta w przyszłym roku
Małgosiu ale ładnie wyglądają te orliki, Mam takie pustaki fundamentowe (zbyteczne) muszę wykorzystać podobnie jak Ty na rośliny tylko je głębiej wkopię , ale ograniczę dostęp chwastów np do goździków. A co to za milutka psinka tam przycupła? Małgosiu próbowałam wejść na stroną tego sklepu ale od razu chcą mnie zapisać do klubu.
...nic szczególnego , jak dla mnie , a ceny ... ...prawdę mówiąc , to u siebie mogę kupić nowe za tę cenę ...np. dywany , meble ...zależy co kto lubi i czego szuka ...mnie spodobały się figurki z alabastru .
Jagódko rzeczywiście coś dziwnego bo ja kliknęłam w link podany przez Ciebie to pisze, że nie ma takiej strony. Ja wpisywałam w googlach nazwę którą podała Małgosia.
Małgosiu, ale się ostatnio u Ciebie dzieje, nowa kuchnia, nowa donica, a za momencik pewnie i mostek, super , muszę też coś zacząć działać, bo ostatnio chyba mnie dopadła jakaś niemoc, ale jak tak człowiek sobie popatrzy, to nabiera chęci.
Małgoś, kupujesz mostek ale fajnie. Trzymam kciuki za realizację pomysłu. Bardzo jestem ciekawa jak go wkomponujesz. Jakaś sucha kamienna rzeczka czy robisz oczko pod?