Mini ogródek

Zdjęcia naszych ogrodów.
Arleta
50p
50p
Od: 10 maja 2008, o 19:13

Post »

dtlissa super pomysł zrób piękne zdjęcia może zrobię sobie tapetkę.
Wiesz zaszczepiłaś mi w głowie ten głóg i jak byłam w ogródku to nawet znalazłam dla niego miejsce i nie wiem czy się cieszyć czy martwić o zgrozo!
Będę do ciebie zaglądać z niecierpliwością.

Pozdrowionka
Zapraszam na spacerek po moim ogródku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta:))
Arleta
50p
50p

Post »

Grzesiu naprawdę mnie zawstydziłeś, dziękuję pięknie za miłe słowa. Jak by mnie chwalono tak codziennie to byłabym zepsuta do szpiku kości. :oops:

Podagrycznik dostałam od sąsiadki, wiedziałam że jest ekspansywny ale te kolory !!!
nawet nie wiem nic bliższego o jego klasyfikacji. Ale jeżeli jesteś zainteresowany to mogę Ci
podrzucić. :mailbox

Pozdrawiam serdecznie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta
50p
50p

Post »

I jeszcze troszeczkę fotek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
emilia9853
50p
50p
Od: 23 maja 2008, o 23:49

Post »

Twój ogród jest fantastyczny jestem pod wrażeniem.Bardzo ładne i zadbane roślinki.Jest ich sporo i masz dużą różnorodność.Naprawdę bardzo mi sie podoba.Dużo sie w nim dzieje, duzo kolorów sprawia, że wyglada olśniewająco.Kiedy mi tak wszystko ładnie urośnie
Arleta
50p
50p

Post »

Emilko dziękuję za miłe słowa. Martwisz się oswój :?:
Popatrz po forach ile dziewczyny zrobiły przez dwa lata :D To wręcz nieprawdopodobne :!:

Pozdrawiam majowo i życzę pięknych sukcesów.
Szybciutko zakładaj galerię

:D
Awatar użytkownika
dtlissa
200p
200p
Od: 29 mar 2007, o 22:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam,

cos mi nie wyszlo robienie zdjec z odleglosci - strasznie pochmurno dzis i zdjecia sa dosc ciemne... a nie umialam nastawic aparatu inaczej :oops:

glogi dwa :-)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Witaj Arletko,roślinki nie tylko skalniakowe super. Piszesz,że Twój ogród jest niewielki, z zmieściłaś nawet daglezję.................. ;:63 ;:63 ;:63, ładne kompozycje.Pozdrawiam.
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj !Ty już masz super ogród.Głogi już duże i tyle zmieściłaś roślin w małym jak piszesz ogrodzie.Skalne powalają.Pozdrawiam i zapraszam.
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p
Od: 29 sty 2008, o 08:43
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Arleto nie mogłem wcześniej wpaść. Dzięki za pokazanie interesującego drzewka i wyczerpującą odpowiedź. Z opinią ubiegł mnie Grzegorz, masz dożo zieleni a rośliny są jej dopełnieniem a takie skomponowanie jest mistrzostwem.

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57

Post »

Twój ogródek jest śliczny te kamienie i rojniki bardzo mi się podobają.
Pozdrawiam i zapraszam Iza
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Ogródek

Post »

Piękny ten twój ogródeczek, a w kamieniach to ja jestem zakochana, mój ogródekma nie wiele wiecej od twojego. pozdrawiam Halina.
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witaj Arletko zawitałam do Twojego ogrodu i bardzo mi sie podoba jest zdecydowanie inny niż mój (mam dużo trawy bo dwóch małych facetów do biegania) roślinki masz piękne i bardzo oryginalne. Będę do Ciebie zagladała i podpytam o nie które z nich. Pozdrawiam Isia
Awatar użytkownika
janina1949
50p
50p
Od: 30 kwie 2008, o 19:19

Post »

Witam Cie serdecznie,masz piekny i bardzo ciekawe rośliny.Najbardziej zazdroszcze Ci tych ogromnych kamieni tez bym chciała takie mieć ale jest problem z transportem tak duzych okazów. pozdrawiam Janina
Witam wszystkich miłośników działek i ogrodów
kuras74
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 15 maja 2008, o 09:14

Piękny ogród

Post »

No po wizycie w moim ogródku, zajrzałem do Ciebie. Ogród jest naprawdę piękny i cudnie zadbany. Chyba co dzień chodzisz ze szczoteczką do zębów i odczyszczasz go pieczołowicie. Wiem ile to pracy kosztuje. Ale za to ogród odwdzięczył Ci się przepięknie. Ogród przypomina mi ogrody japońskie. Naprawdę cacko. Powinnaś oprowadzać turystów za niewielką opłatą.
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2008, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Arleta pisze:Wiesz Dorcia w twoich okolicach to na pewno są ładne kamienie bo u mnie prawie wszystkie takie "pyrkowate"jak na pyrlandię przystało : :D
Mi się bardzo te Twoje "pyrki" podobają :lol: :lol: :lol: jestem pod wrażeniem tak dużej ilości i różnorodności gatunków rojników :shock: :shock: :shock: a te serducha przepiękne ;:167
Arleto a co to za roślinka ???
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”