wow
Ogromny ten Twój raj.Jestem pod wrażeniem .Spacer był o tak
Pozytywnie zazdroszczę pomysłów ,realizacji...Prawdziwy raj.Potwierdzam w Portugalii są różne giganty oleandry,fikusy itp tak jak i na Kanarach..
Stroik bardzo ładny, i super, że z prawdziwych kwiatów! Jakoś nie przemawiają do mnie te sztuczne koszmarki w żarówiastych kolorach (chociaż muszę przyznać, że z roku na rok asortyment kwiatowego erzacu robi się coraz bardziej znośny).
Kiedyś też, podobnie jak Ty, sama robiłam stroiki (głównie z roślin zimozielonych), ale niestety od paru lat brak czasu...
Pioniu dużo zdrowia życzę jesteś młodziutki więc szanuj zdrówko bo zobaczysz jak szybko przeminie ani się nie oglądniesz a będziesz taki jak ja ale nie o tym miało być czy dasz się namówić na zjazd już są pierwsze plany i było by miło gdyby nas więcej z Podkarpacia pojechało a ty jesteś rzutny chłopak przydał by się nam taki w podróży i na grilowanie.A może namówisz rodziców chyba że będzie weselny wysyp bo to właściwie wasze pracowite czasy.Odpisz co ty na to?
no byłbym chętny tylko tylko kiedy to by było, bo mam w tym roku maturę przed sobą i zawodowy egzamin
I gdzie to by się odbyło....? I chyba nie przeszkadza wam wiek mój....? To by mogło być fajne spotkanie..