Aneczko...ano zmieniłam zdjęcie....A wierzby kręconej kochana ...to mam dostatek....Zimą musimy część ściąć , bo sięga prawie linii energetycznej W ogóle przez moją działką przebiega tych linii sporo....a na dodatek w sąsiedztwie stoi obskórna , olbrzymia trafostacja... Przemku! ....przeczytałeś wiadomość....
Aguniu!...aż oblał mnie rumieniec....wygladam ...ot tak sobie...
A rudzielce owszem urocze...a tak wysokie, że ujęłam je w obiektywie od połowy...Chcemy je przyciąc o 1/3....ciekawa jestem jaki będzie efekt...czy nie stracą na "urodzie"
Bogusiu, właśnie przyszłam powiedzieć, że masz nowy awatarek Super wyglądasz
Śliczne jesienne zdjęcia, trawy, brzozy, wyglądają pięknie
Fajne nowe zakupy, śliczna trawka , oj coś widzę , że coraz bardziej trawiaste wpadają mi w oko
Aniu...brzozy bardzo wysokie....
wierzby dekoracyjne ...olbrzymie....nad wodą pędzą jak szalone...
Mam dwie odmiany z pędami zielonkawo- żóltymi i ciemno brązowymi
Kasiu!... muszę swojemu ogrodowi dodać lekkości , zwiewności...i koloru.Moja uwaga i zainteresowania zaczęły przekierunkowywać się w stronę traw, bylin i liściastych krzewów. Kochana ,na pewno to jest Wasza zasługa.... zainspirowana pięknymi ogrodami , podpatrując i sluchając Waszych rad, zrodziła się potrzeba dokonania ogrodowej metamorfozy. Do tej pory przewaga iglaków i tak duży areał bardziej sklaniał do nadania mu miana parku..
Bogusiu dzień dobry
A zdjęcia jeszcze bardziej....bardzo mi się podobają te dodatki w formie chyba korzeń oczyszczony lub pień na rabacie
Bogusiu, jak kupiliśmy działkę to też chciałam mieć tylko iglaki, i takie sadziłam
Oczywiście szybko zaczęłam dosadzać inne , liściaki, a teraz też ciągle brakuje mi kwitnących
Chyba to normalna kolej rzeczy
Masz piękny ogród-park, piękne tło dla pozostałych roślin, byliny i liściaki to już pikuś