Monia, Twoje zdjęcia a zwłaszcza opisy za każdym razem rozpalają moją żądzę podróżowania Do urlopu pozostało mi jeszcze 4 miesiące więc na razie karmię się relacjami innych W Portugalii nigdy nie byłem więc tym bardziej chłonę Twoje wspomnienia.
Witaj Moniko , oj zazdroszczę, Portugalia śliczna, ja byłam za krótko, a marzę o spędzeniu tam większej ilości czasu. Mnie najbardziej smakowały ich zupy krem, nawet Piotrek , który zup nie lubi był zachwycony.
Kochani, witam Was serdecznie
Dziękując za wszystkie miłe słowa przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam. Niestety, ciągle brakuje czasu... Miała rację Halinka Kwak, że z biegiem lat będę miała coraz mniej czasu- P coraz większy, coraz więcej zajęć dodatkowych, które pochłaniają mnóstwo czasu, a i własne sprawy zawodowe i inne... Z drugiej strony mamy schyłek sezonu ogrodowego, więc i nic ciekawego wokół domu się nie dzieje.
Zostawiam trochę zdjęć pażdziernikowych. Sukcesywnie będę odwiedzać Wasze wątki, bo zaległości mam sporo
I pierwsze zimowe zdjęcia - 28 października. Napadało bardzo dużo mokrego śniegu... Oczywiście zima zaskoczyła wszystkich i 41 godzin byliśmy bez prądu- sic!!!
Zdjęcia z wakacji w kolejnych odsłonach, jeśli chcecie je jeszcze oglądać.
Pozdrawiam Was serdecznie
Jasne, ze chcemy oglądać Twoje zdjęcia. Przynajmniej na ekranie komputeraz sobie pooglądam, a jak kiedyś jakimś cudem uda mi sie wybrać do Portugalii i zobaczę miejsce, które kiedyś widziałam u Ciebie będzie mi tym bardziej miło i sympatycznie
A październikową zimę też przerabiałam, ale tylko ok 24godz bez prądu byłam. Zamiast CO, kominek, ale bez pompy wody nie miałam i juz chciałam śnieg topić . Chyba o agregacie prądotwórczym muszę zacząć poważniej myśleć
Całe szczęście, że kominki dobrze grzeją Mam norweskie, w których i węglem można palić. Już dawno myślałam o agregacie- ale taki, który pociągnąłby cały dom kosztuje krocie. Na samych lodówkach mi nie zależy, tym bardziej że tyle się placi za prąd!! Na szczęście mamy też ręczną pompę, więc jest chociaż zimna woda
Moniś witaj
Bardzo się cieszę, że już jesteś, zbliżamy się do zimy, więc mam nadzieję, że będziesz miała więcej czasu na Forum ...
Widoki jak zawsze piękne......no i chryzantemki, uwielbiam je , a u Ciebie każdej jesieni mogę liczyć na pokaz kilku śliczności
Jak się cieszę, że jesteś z powrotem, Moniko!
Twój ogród w każdej odsłonie wygląda cudownie... bardzo mi brakowało Twoich wpisów! Zwolnij trochę i znajdź czas dla siebie
Pozdrawiam Cię serdecznie
Aguś, dziękuję
Uwielbiam chryzantemy!! Nie chcą rosnąć w gruncie, więc co roku kupuję nowe w doniczkach. Jutro pokażę kolejne, bo trochę ich miałam w tym roku. Mam nadzieję, że uda mi się częściej zaglądać na forum- na razie nie mam nawet czasu na zrobienie porządku ze zdjęciami
Witaj Moniu. Dziękuję za odwiedziny a także cieszę się że już jesteś. U ciebie jak zawsze o każdej porze pięknie. Choć nie lubię zimy..zdjęcia z twojego ogrodu w zimowej szacie wyglądają zjawiskowo. . Co do chryzantem..nabyłam kilka, ponoć zimujące w gruncie . Przesyłam