Witajcie ! Na początku oczywiście dziękuje Wam za tak miłe słowa.
Och długo mnie nie było, ale jak dużo się wydarzyło przez ten miesiąc.

Małego pokochaliśmy całym naszym sercem i już nie wyobrażamy sobie życia także bez Niego. Oczywiście nie było mnie, bo nawet nie mam czasu włączyć komputera, tak całkiem serio piszę, teraz nawet korzystam z telefonu.
Zrobiłam porządek z kwiatami. Ostatnio jeden kwietnik cały poleciał na podłogę, po tym jak mały wjechał na niego śmieciarą

wyobraźcie sobie, że nawet nie krzyczałam. No więc rozstałam się z niektórymi kwiatami. Część wydałam, a gorszą jakości wyrzuciłam, za co pewnie mi się zaraz oberwie

jednak nie miałam czasu szukać chętnych chociaż pewnie jak bym rzuciła hasło na forum to chętni by się szybko znaleźli.
Ostatnio jestem na etapie porządkowania i robienia miejsca dzieciom. Także na razie w domu siatki i siateczki, bo co jakiś czas do domu coś przytargam to ktoś znajomy coś da ciuszków to coś kupię i tak się zbiera. Każdy wolny czas spędzamy jeżdżąc do dzieci lub zabieramy dzieci do nas. Cały czas czekamy na decyzyje sądu. Już miałam je mieć w domu ok 13 jednak sędzina rozchorowała się i o tydzień się przedłużyło tak więc myślę że na święta już będą. Niestety w sądzie papiery muszą też swoje odleżeć.
Kończę już i ściskam WAS mocno. Dzięki jeszcze raz za miłe słowa.