Ogród w dolinie część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród w dolinie część 3

Post »

Mileno, ale ten Twój Liczi cudny, zdjęcie wspaniałe :wit
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

To może dziś na fioletowo?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[Obrazek

Obrazek

IMG]http://i47.tinypic.com/v6rigj.jpg[/IMG]

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu piękne fioletowe odcienie ;:63 ;:63
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No nie wierzę, jeszcze tyle kwitnących ;:oj
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

fioletowa seria bardzo bardzo udana, a piesek zmarnowany taki, co Ty mu zrobiłaś? aż taki długi spacer czy cały dzień w ogrodzie?
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Piękne wspomnienia w kolorze fioletowym. Mój ulubiony kolor, a szczególnie ten co ma go powojnik :D
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45

Post »

jestem zgubiłąm Cie
Pozdrawiam Marzena
Mój ogród Mój ogród cz.2
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Iglica widzę kwitnie u Ciebie? Czy okrywasz ją na zimę? Moja chyba wygniła :(
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Przemku! Goryczka została kupiona zupełnie przypadkowo, ale przyznam - jestem z tego faktu bardzo zadowolona. Czytałam gdzieś na forum, że szukasz niebieskich kwiatów i teraz rozumiem skąd zachwyt nad tym niebieskim cudem :wink: A mój pies jest niezwykle zrównoważony i bynajmniej za wiele nie szczeka.
Sławku (slaka-flora)! Cieszę się, że Ci sie podobają moje 'takie tam' ;:138
Dorotko (dorota71)! ;:196
Kasiu (robaczek_Poznań)! Dzięki ;:168 Kupiłam, kupiłam. Nie mogłam się jakoś opanować. Skoro wszyscy ją tak chwalą... No i miejsca to ja na razie mam zdecydowanie dość!
Irenko (Irena37)! Dziękuję Ci za rewizytę. Fajnie, że wpadłaś, no i że Ci się podobają i zdjęcia i obiekty. Miło tak sobie przypomnieć wiosnę, szczególnie jak za oknem zimno, mokro i ... ciemno. Zapraszam częściej :wit
Majeczko (majka411)! Masz rację, zawsze znajdę coś co mi sie spodoba i co może stanowić obiekt zdjęć ;:138 Nie mam z tym problemu, tak jak ze znalezieniem u Ciebie cudnych róż... Chodzę, patrzę, wzdycham, to i są efekty. Popełniłam bowiem pierwsze wiosenne zamówienie: Pastella (2 sztuki), Mariatheresia (2 sztuki), Chipendale (1 sztuka) i Munstead Wood (2 sztuki) :;230 A jeszcze nawet zima się nie zaczęła ;:224 PS. I ja lubię fiolet...
A pieska wyczochrałam od Ciebie i to solidnie!
Miłko (takasobie)! Starałam się i nadal się staram, by o każdej porze roku coś kwitło. Jednak z tygodnia na tydzień jest tego nieubłagalnie coraz mniej. Za to jaka radocha bedzie na wiosnę!
Justynko (klarysa)! Co prawda to prawda. Pies, jeśli trafi w dobre ręce, to ma piękne życie. Mój na pewno, ale też jest bardzo radony i tak pięknie się cieszy ;:138 Cudownie, że moja 'takie tam' i Tobie się podoba!
Lucy! Jesteś kochana ;:168
Iwonko (iwona0047)! Faktcznie nie jest źle, ale codziennie zauważam nadchodzącą zimę. Nieubłaganie... A filetowe to wspomnienia, choć np. clematis Chopin jeszcze kwitnie.
Lineto! To prawda, róże są niepoprawne. Jakiś czas temu, zanim spadł śnieg, ściełam pączki, które rokowały rozwinięciem w wazonie. Zostały tylko takie w początkowym stadium. I co? Rozwijają się... Może to jednak znak, że zima prędko nie przyjdzie?
Aniu (wielkakulka)! Takie ciepełko jest fajne, ale dla roslin niekoniecznie. One także muszą przejść stan uśpienia, by mieć siły witalne na nowy sezon. A juz na pewno takie zmiany - śnieg i mróż, a potem ciepło mieszają im nieco 'w głowach'. Zatem choć nie spieszy mi się do odśnieżania, wyższych rachunków za ogrzewanie i śliskich dróg niech sobie zima przyjdzie, a potem... pójdzie!
Ewo (ewamaj66)! W deszczu i przy takiej temperaturze kopanie nie należy do przyjemnych. Swoje mam już posadzone poza trzema, na które czekam od Ewy Gloriadei. Ale cóz to sa trzy dziury... Czytałam jednak, że niemieckie szkółki już dały znać i Wasze róże już jadą!
Mileno (Mandragora)! I u nas strasznie wiało, ale jestem przyzwyczajona, bo w górach to normalne. Na Karpackim także wiało - zależy gdzie. Pamiętam, że na Matusiaka jak mieszkałam z rodzicami, to wiatry były mocno odczuwalne. Natomiast na Doliny Miętusiej mieszkaliśmy zacisznie i był z tym spokój. Dzięki za karmnik :) Bardzo jestem ciekawa takiego z 'zielonym' dachem. To bardzo ciekawy pomysł. U mnie jednak nie wchodziło w grę powieszenie karmnika, bo nie mam odpowiednio dużych drzew. Rozumiem także Twoje rozterki związane z koniecznością wyciecią drzew/drzewa, ale kanalizacja ma swoje zalety. A dzięki temu będziesz miała okazję posadzić coś swojego. Faktycznie trzeba poznać nasze grzywacze. Okami ma 13 miesięcy. Jest młody i strasznie dynamiczny. Ciekawa jestem Licziego.
Teresko! Zawsze się cieszę, jak Ci sie podoba :tan
Małgosiu (małgocha1960)! I u mnie marnie ze słońcem. Nie tylko z powodu pogody, ale także tego, że jak wstaję to jest ciemno, a jak wracam znowu jest ciemno. Trudno więc zrobić jakieś fajne, optymistyczne zdjęcia. A berberysów mam kilka i przebarwiajace się w jesiennym słonku są przepiękne! Cieszę się, że jednak nie znikęłaś z forum.
Magdo (mig131)!Fiolet generalnie bardzo lubię, ale kolorami to ja zamierzam dopiero zacząć mamić...
Marzko (Sosenki4)! Dzięki! A piesek zaspany. Niesamowity z niego śpioch, ale i na psacery chodzi 3 razy dziennie. Może Dzięki temu schudnę?
Marzenko (manenka71)! Najważniejsze, że mnie znalazłaś! Bradzo, bardzo się cieszę!
Piotrze! Iglica jeszcze kwitnie,a wręcz po ostatnim śniegu wypuściła nowe pędy kwiatowe. Nie mogę sie zdecydować, czy ją okryć, czy wykopać i przechować w piwnicy. Jak myślisz, co zrobić?
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu o jakiej to iglicy Wy tu piszecie, ja czytam i nic nie rozumiem, co to jest za roślina?
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Aniu zdjęcia to ja już wiem, że piękne robisz ale skąd się u Ciebie taki słodki piesio wziął? Przegapiłam gdzieś informację, że stałaś sie szczęśliwą właścicielką psa ;:131 I na spacerki chodzisz.... no brawo ;:138
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

święta bez śniegu absolutnie mi nie pasują, ale listopad to jeszcze jesień, więc cieszę sie, ze ładnie.
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

przypadkowo ;:oj czemu mi się tak nigdy nie trafiło ;:223 szukam, bo chcę stworzyć rabatę z roślinami, które mają coś w sobie z niebieskiego, albo liście, albo kwiaty. Ja mam super owczarka niemieckiego długowłosego ;:215 dziś mnie nawet na autobus odprowadził i wrócił :tan a jego pokorność jest niesamowita jak coś zrobi a wie, że zrobił źle, to będzie przez pół dnia kwiczał jakby chciał przeprosić
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

trawa ozdobna na allegro - oglądałam ostatnio
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

kostrzewia jest super już ją mam, ale wątpię, aby przetrwała zimę już kilka razy wkopywałem ją na nowo, a ptaki i kot dalej ją niszczą
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”