Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Post »

Witaj Małgosiu

Obrazek
co to za śliczna donica ?

Nie zazdroszczę problemow , i rozumiem bo i mnie nie omijają ;:7

Genia
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Gieniu,widocznie taki już nas los problemowy.U mnie jak jest kilka dni cisza to czekam jakiej wielkości będzie następna bomba.Dzbani,doniczki itp kupuje u nas holenderskim,wyszukuję jakieś z nadtłuczeniami,zeby kosztowały grosze.

Obrazek

Linetko,dziękuję za ciepłe słowa.Z namiotu na razie zrezygnowałam,mam takie bale i jak hortensja pnaca się rozrosnie wtedy pokombinuje cos z natura.

Dorotko,nie ma za co.Ty ranny ptaszek ostatnio zapadasz nam w sen zimowy.

Obrazek

Aguś witaj,na temperaturę nie ma co biadolić,bo ja mam piec na trybie letnim i chodzę w domu w bluzce z krótkim rekawem.Przełączam nieraz jak chcę,zeby pranie mi wyschło i od czasu do czasu przepalę w kominku bardziej dla frajdy jak dla ogrzania.Pracy w ogrodzie jest jeszcze troche,ale oprócz zgrabienia lisci za nic nie chce mi sie zabrac.

Obrazek

Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Gosiu usiałabym się do tego sklepu wybrać , tylko nawet nie wiem gdzie on jest , ten co zaznaczyłam jest akurat w moim guście .

Ile mniej więcej może taka donica kosztować ?czy ona jest duża czy maleńka ? bo na zdjeciu trudno określić .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu piszesz o wiatrach; ja mieszkam w innej części Polski i wiatry są moim utrapieniem od wiosny (śnieg najpóźniej schodzi) do zimy (zaspy ogromne miejscami). Tunel PCV był 2 lata (folia w strzępach rurki połamane), a teraz zamówiłam tunel z rurek stalowych na ramie wkopany w ziemię i na razie jestem zadowolona. Ja nie budowałam domu tylko remontowałam mając M na wyjeździe i o wiecznym niezadowoleniu mogłabym z Tobą godzinami.... Dopóki siedział tam a ja tu i zapylałam pracując , dojeżdżając i użerając się z robotnikami - było ok. Jak wrócił i posiedział tydzień coś tam podłubał to mi powiedział, ja tu przez ten tydzień zrobiłem więcej niż ty z tymi robotnikami. Parsknęłam gromkim śmiechem i popatrzyłam jak na wariata i chyba zrozumiał co walnął. Staram się tworzyć swój mały świat (roślin i przyrody) i dobrze mi w nim! Wspaniałego tygodnia Małgosiu ;:3 :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mojego fajnie podsumował tynkarz. Spotkał go na budowie i pyta mojego eMa, kim jest. Na co on, dumny jak paw, że właścicielem. Tynkarz mu na to, że nigdy go nie widział na budowie. A mój mąż, że był kilka razy. No i usłyszał, że chyba dwa. Najśmiejszejsze jest to, że to była prawda :;230 Trzeci raz przyjechał na poczatek przeprowadzki. Ale nie krytykuje, bo wie czym mu to grozi :pogon
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p
Od: 8 cze 2010, o 18:21

Post »

Witaj Małgosiu :wit Przez te twoje zdjęcia to nie mogę usiedzieć w pracy! Najchętniej wpakowałbym siedzisko w samochód i pognała do ciebie. Strasznie mi brakuje kolorów i zapachu ogrodu.
Przeczytałam jakie uchwyty meblowe wpadły ci w oko- wiem o których mówisz bo ostatnia oglądałam.
Są super i do twojego stylu retro będą pasować idealnie, zwłaszcza że mebelki będą ciemniejsze więc ładnie je rozjaśnią. ;:215
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gieniu,ceny skorup jezeli sa całe to są zawrotne,droższe niż w sklepie,ale ja szukam z wadami,bo one i tak maksymalnie 2 sezony wytrzymaja.Sklep ich wiekszy jest w Jastrzębiu,musisz szukac w okolicach Brodnicy,a ich oddział jest u nas przy stadionie,gdzie była agra.Ja mam od nich sporo rzeczt,komody,biblioteczkę,ten mały stolik marmurowy,stół z krzesłami.Takich staroci w sklepie nie kupiłabym,a nowoczesne meble nie sa w moim stylu.

Obrazek

Marysiu,zupełnie jak bym słuchała swojego ema,te same słowa toczka w toczkę :;230 Ciekawe czy by sie razem w parze dogadali?Dla mnie jedyna ucieczką tez jest ogród,ale ostatnio za duzo ma w tym wzgledzie do powiedzenia i obawiam sie wiosny.Z tego,co mówi ogród też zle zrobiłam i planuje rewolucję,ale bedę walczyć jak lwica. :;230
Zresztą nawet ryżu nie potrafie ugotowac,więc co ja będę wystepować przed szereg,żyję w swoim świecie.

Obrazek

Między 10 tą a 11 tą mają przyjechać robic pomiary,dobrze,ze jestem sama.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Aniu,ja coraz częściej zastanawiam się czy istnieja normalni faceci.Moja koleżanka ostatnio na cmentarzu jak sie spotkałysmy powiedziała mi,ze faceci rozwijaja sie do trzeciego roku zycia,a potem to juz tylko rosną i chyba cos w tym jest.Te forumki ,co mają normalnych emów niech się ciesza i w tym momencie mogą poczuc niesmak,ale trudno zrozumie syty głodnego.
Kasiu,nie widzę problemu,wpakuj sie i przyjeżdżaj,ale widoki zastaniesz takie jak u siebie.Mogę jedynie odpalic laptopa i poakzac ci zdjęcia wspominkowe przy winku.

Obrazek

Awatar użytkownika
Dana58
200p
200p
Od: 22 lip 2012, o 22:18

Post »

Witaj Małgosiu, i tak źle i tak niedobrze, my razem zawsze od ..dziesięciu lat i też źle ( dla innych) bo jak słyszysz taki tekst że: "do lasu z drzewem jedziesz" to z butów Cie wyrywa. :evil: . Co tam ryż, nieraz woda na herbatę się przypali :wink: . Głowa do góry, pozdrawiam serdecznie D. :wit
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Gosia co ja czytam...rewolucja sie szykuje w Twoim ogrodzie :roll: Ale co ma em jakies konkretne plany ,chyba je z Toba uzgadnia co nie
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Gośka nie przejmuj sie eMem kobito ;:196 Kto by tam ich słuchał z resztą oni i tak nie znają sie na ogrodzie tylko na samochodach więc głowa do góry alleluja i do przodu ;:168 Jak będziesz miała nowe mebelki to humor ci się poprawi i nie daj ruszać ogrodu,bo jest super ;:108 Trzymaj się kochana ;:167
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p

Post »

Małgosiu, swojego Romka to popędź siekierą jak będzie ci chciał ogródek przerabiać. Jak trzeba będzie to pisz, przyjadę do pomocy!
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny,ja nie dam ogrodu ruszyc ,on wie o tym,jak coś tknie to wszystkie kable w samochodzie będą fruwały :;230 Na razie mam dobry humor,był facet pomierzyć,pogadałam,wyglądał na mądrego i nawet seksi :;230 Mam juz w glowie swoja kuchnię,ale długo trochę poczekam w kolejce.Pocieszył mnie,bo mówił,ze robią dużo w Warszawie i w kuchniach projektowanych przez fachowców jest takie łączenie starego z nowym,że chyba wszystkie chwyty dozwolone.Robią tez meble na stary styl,okap rustykalny,a sprzet n linii nowoczesnej albo mieszany.
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p

Post »

Gosiu, jak był sexi to trzeba było poflirtować. W końcu sama w domu ........
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu chyba Cie zgubiłam ,jak przyjade to obejrze i nadrobie ;:333