"Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: "Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień
Dorotko znowu problemy z netem? 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dorotka ma nową pracę i jest pewnie zmęczona,bo biedna ma nocki teraz.Jak się wyśpi to pewnie odezwie się do nas.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nowa praca - nocki ... no i kto nas bedzie rano budzil i kawa czestowal he? 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Hej kochane ludziska
Sorki ale miałam strasznie duzo na głowie no i ta praca nockowa...i padłam w końcu dzisiaj i musiałam odespać
Tak sie ciesze ,ze pamietacie o mnie
Zaraz spróbuję sie ogarnąć i poodpisywac na posty
Przyszły wczoraj do mnie 4 kolejne rózyczki...sąsiadka mnie skusiła , bo robiła zamóienie w Rosarium...och jaka ja mam słaba ta silna wolę...przyjechały Bukawu ,Dortmund, Lipstick i Senteur Royal , jutro się biorę za sadzenie

Sorki ale miałam strasznie duzo na głowie no i ta praca nockowa...i padłam w końcu dzisiaj i musiałam odespać

Tak sie ciesze ,ze pamietacie o mnie

Zaraz spróbuję sie ogarnąć i poodpisywac na posty

Przyszły wczoraj do mnie 4 kolejne rózyczki...sąsiadka mnie skusiła , bo robiła zamóienie w Rosarium...och jaka ja mam słaba ta silna wolę...przyjechały Bukawu ,Dortmund, Lipstick i Senteur Royal , jutro się biorę za sadzenie

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, Ty jesteś niepoprawna
Chodzę po tych wątkach i czytam, kto i co zamówił... Wszyscy kuszą. To co Beatko - świnka skarbonka? Wszystkie 5 zł i 2 zł wieczorem z portfela tam będa lądować. Przynajmniej u mnie... Już raz tak zrobiłam

Chodzę po tych wątkach i czytam, kto i co zamówił... Wszyscy kuszą. To co Beatko - świnka skarbonka? Wszystkie 5 zł i 2 zł wieczorem z portfela tam będa lądować. Przynajmniej u mnie... Już raz tak zrobiłam

-
Madzia , pogoda u mnie tez juz do kitu...ale bardzo sie ciesze ,ze mrozów nie ma i nie leje ....róze przyjada to moze sie robic zima , na razie dobrze jest jak jest
No charcuje moj Tygrynio w ogródku ...chyba ma zyłke ogrodniczki 
Helenko ta zółta ,abardziej kremowa róza to Tchaykowsky ,miejsca u mnie mało ale popatrz jakos sie zmieściły ksieżniczki...tzn niektóre na planie dopiero
Dzisiaj biore sie za sadzenie
Arkadius121 miło mi Ciebie goscic w moim małym ogródeczku....jak Ci sie podoba to miło, tomiejsce ciagle powstaje alle bardzo mnie cieszy , wpadaj jak masz ochotę
Aguniu u mnie od dwóch dni dosyc chodno..troche siapi iogólnie kijowo...ale mam na razie takie zamieszanie ,ze nie mam czasu narzekać.jutro mam do wsadzenia rózyczki , to mi pewnie humorek sie poprawi
Małgosiu no tak wczoraj byłam chyba na ostatnia nockę , to jutro zapraszam na kawusię
Loki o to dobrze ,ze masz w końcu luzik....szkoda ze poza sezonem ...ale nie ma co narzekac .Miłego pisania
Grażynko
ja na wyprzedaz akurat trafiłam...tak to raczej omijaja mnie takie przyjemności ,tym razem fajnie ,ze sie załapałam 
cdn....

Helenko ta zółta ,abardziej kremowa róza to Tchaykowsky ,miejsca u mnie mało ale popatrz jakos sie zmieściły ksieżniczki...tzn niektóre na planie dopiero

Arkadius121 miło mi Ciebie goscic w moim małym ogródeczku....jak Ci sie podoba to miło, tomiejsce ciagle powstaje alle bardzo mnie cieszy , wpadaj jak masz ochotę

Małgosiu no tak wczoraj byłam chyba na ostatnia nockę , to jutro zapraszam na kawusię

Loki o to dobrze ,ze masz w końcu luzik....szkoda ze poza sezonem ...ale nie ma co narzekac .Miłego pisania

Grażynko

cdn....
-
MajeczkaDzięki ZA KWIATUSZKI
Ty sie nie chowaj, wiem ,ze juz prawie po rózyczkach , choc ja ciagleczekam na Tchaykovskiego i Romantic ...az sie rozwiną.ale co tam nie smutamy sie
tak sie ciesze z tych Francuzeczek i jeszcze Pink i Charming Piano do mnie przyjedzie , och ...ach
Krysiu kochana ,Dzięki Dzięki...od razu dam znac jak dotrą
Podjechac Ci róze wykopać...czekaj czekaj mi nie trzeba dwa razy powtarzac
A które to tak Cię złoszcza
Monia ...jak pisała Gosia prace mam taka dodatkowa..ale to chwilowe....dziekuje ,ze wpadasz na kawusie , ja tez lubie popijac z Wami
Ewciu moze tu mnie nie ma...ale pamietam o was i brak mi paplania z wami przeokrutnie
W pracuni przesiaduję...
Jeśli chodzi o róze to w końcu bedą moje wymarzone....oczywiscie nie wszystkie....w głowie mam jeszcze róze Guilota
Beti pocieszam sie z jednej strony ,ze to juz koniec moich różanych zakupów...miejsce sie skończy i finito
Rozplanowałam tak,ze tylko jeszcze z 10 wejdzie to miejcówki dla Róz Guilota
Aneczka tak to jest z tymi nasymi ogrodowymi choróbskami
wlezie toto i zzera nas od środka.....robal taki .Ja musze swinke skarbonke uskutecznic na wiosenne zakupy....rózane
Jula jezdem juz jezdem, to ostatnia nocka była...jutro pobudka
Ale ciebie to ja i tak nie obudze Ty śpiochu
-- 9 lis 2012, o 07:19 --
Pobudkaaaaaa Wstawamy

Krysiu kochana ,Dzięki Dzięki...od razu dam znac jak dotrą

Podjechac Ci róze wykopać...czekaj czekaj mi nie trzeba dwa razy powtarzac

Monia ...jak pisała Gosia prace mam taka dodatkowa..ale to chwilowe....dziekuje ,ze wpadasz na kawusie , ja tez lubie popijac z Wami

Ewciu moze tu mnie nie ma...ale pamietam o was i brak mi paplania z wami przeokrutnie

W pracuni przesiaduję...

Beti pocieszam sie z jednej strony ,ze to juz koniec moich różanych zakupów...miejsce sie skończy i finito

Aneczka tak to jest z tymi nasymi ogrodowymi choróbskami

Jula jezdem juz jezdem, to ostatnia nocka była...jutro pobudka

-- 9 lis 2012, o 07:19 --
Pobudkaaaaaa Wstawamy
Wstalam, jestem, ale z kawa dosiade sie za godzine
milego piateczku!

-
Agunia miło ,ze wpadasz z rana
miłego piatunia
dziewczyny będę scinac passiflore...jak ktos chce pedy do ukorzenienie to pisac , bo dlugasne sa
ona albo jest czerwona albo niebieska ....bo nie podpisałam genialnie doniczek 

dziewczyny będę scinac passiflore...jak ktos chce pedy do ukorzenienie to pisac , bo dlugasne sa

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dzień doberek Dorotko
Od razu lepiej mi kawa smakuje jak "cię widzę"
To ja się uśmiecham o pędziki passiflorek, tylko proszę jak dla laika instrukcję jak to ukorzenić

Od razu lepiej mi kawa smakuje jak "cię widzę"

To ja się uśmiecham o pędziki passiflorek, tylko proszę jak dla laika instrukcję jak to ukorzenić

-
Moniś
Mi kawusia tez lepiej smakuje w waszym towarzystwie
ja passi nie ukorzeniałam to sie nie wypowiem....poszukaj gdzieś,chyba nie jest trudna w ukorzenianiu
no i daj mi namiarki na pw to ci wyslę

-
Ewciu kochana tak mi miło
Powiem Ci ,ze jakies dziadostwo sie za mnie bierze i już mnie powoli ciągnie za nogę...
Przemarzłam na tej mżawce.....i teraz telepie mnie w domu ....no nic to jakos może sie nie dam
Polopirynka na noc i wymocze nózki w gorącej wodzie z solą
Za to dzisiaj dostałam nasionka i cebulki szczawików od Krysi ...i od razu jakby troche wiosenki przyszło
Krysia dziękuję 

Powiem Ci ,ze jakies dziadostwo sie za mnie bierze i już mnie powoli ciągnie za nogę...

Przemarzłam na tej mżawce.....i teraz telepie mnie w domu ....no nic to jakos może sie nie dam

Polopirynka na noc i wymocze nózki w gorącej wodzie z solą

Za to dzisiaj dostałam nasionka i cebulki szczawików od Krysi ...i od razu jakby troche wiosenki przyszło