"Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: "Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Post »

Dorotko znowu problemy z netem? ;:196
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotka ma nową pracę i jest pewnie zmęczona,bo biedna ma nocki teraz.Jak się wyśpi to pewnie odezwie się do nas.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

W takim razie dla Dorotki Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Nowa praca - nocki ... no i kto nas bedzie rano budzil i kawa czestowal he? :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Hej kochane ludziska ;:4
Sorki ale miałam strasznie duzo na głowie no i ta praca nockowa...i padłam w końcu dzisiaj i musiałam odespać :roll:
Tak sie ciesze ,ze pamietacie o mnie ;:138
Zaraz spróbuję sie ogarnąć i poodpisywac na posty ;:196
Przyszły wczoraj do mnie 4 kolejne rózyczki...sąsiadka mnie skusiła , bo robiła zamóienie w Rosarium...och jaka ja mam słaba ta silna wolę...przyjechały Bukawu ,Dortmund, Lipstick i Senteur Royal , jutro się biorę za sadzenie ;:138
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

:wit Dorotko, nazbierałaś tych różyczek i takie piękności dokupiłaś, będzie co oglądać w sezonie, a ja znowu dostanę niekontrolowanej chcicy. :;230 Zaczynam oszczędzać. ;:108
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Dorotko, Ty jesteś niepoprawna :;230 :;230 :;230
Chodzę po tych wątkach i czytam, kto i co zamówił... Wszyscy kuszą. To co Beatko - świnka skarbonka? Wszystkie 5 zł i 2 zł wieczorem z portfela tam będa lądować. Przynajmniej u mnie... Już raz tak zrobiłam ;:138
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madzia , pogoda u mnie tez juz do kitu...ale bardzo sie ciesze ,ze mrozów nie ma i nie leje ....róze przyjada to moze sie robic zima , na razie dobrze jest jak jest :uszy No charcuje moj Tygrynio w ogródku ...chyba ma zyłke ogrodniczki :wink:
Helenko ta zółta ,abardziej kremowa róza to Tchaykowsky ,miejsca u mnie mało ale popatrz jakos sie zmieściły ksieżniczki...tzn niektóre na planie dopiero :roll: Dzisiaj biore sie za sadzenie ;:108
Arkadius121 miło mi Ciebie goscic w moim małym ogródeczku....jak Ci sie podoba to miło, tomiejsce ciagle powstaje alle bardzo mnie cieszy , wpadaj jak masz ochotę :wit Aguniu u mnie od dwóch dni dosyc chodno..troche siapi iogólnie kijowo...ale mam na razie takie zamieszanie ,ze nie mam czasu narzekać.jutro mam do wsadzenia rózyczki , to mi pewnie humorek sie poprawi :wit
Małgosiu no tak wczoraj byłam chyba na ostatnia nockę , to jutro zapraszam na kawusię ;:196
Loki o to dobrze ,ze masz w końcu luzik....szkoda ze poza sezonem ...ale nie ma co narzekac .Miłego pisania ;:333
Grażynko :wink: ja na wyprzedaz akurat trafiłam...tak to raczej omijaja mnie takie przyjemności ,tym razem fajnie ,ze sie załapałam :uszy
cdn....
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MajeczkaDzięki ZA KWIATUSZKI ;:196 Ty sie nie chowaj, wiem ,ze juz prawie po rózyczkach , choc ja ciagleczekam na Tchaykovskiego i Romantic ...az sie rozwiną.ale co tam nie smutamy sie ;:4 tak sie ciesze z tych Francuzeczek i jeszcze Pink i Charming Piano do mnie przyjedzie , och ...ach ;:138
Krysiu kochana ,Dzięki Dzięki...od razu dam znac jak dotrą ;:173
Podjechac Ci róze wykopać...czekaj czekaj mi nie trzeba dwa razy powtarzac :;230 A które to tak Cię złoszcza :roll:
Monia ...jak pisała Gosia prace mam taka dodatkowa..ale to chwilowe....dziekuje ,ze wpadasz na kawusie , ja tez lubie popijac z Wami ;:4
Ewciu moze tu mnie nie ma...ale pamietam o was i brak mi paplania z wami przeokrutnie ;:4
W pracuni przesiaduję... ;:196 Jeśli chodzi o róze to w końcu bedą moje wymarzone....oczywiscie nie wszystkie....w głowie mam jeszcze róze Guilota ;:124
Beti pocieszam sie z jednej strony ,ze to juz koniec moich różanych zakupów...miejsce sie skończy i finito ;:130 Rozplanowałam tak,ze tylko jeszcze z 10 wejdzie to miejcówki dla Róz Guilota :uszy
Aneczka tak to jest z tymi nasymi ogrodowymi choróbskami :uszy wlezie toto i zzera nas od środka.....robal taki .Ja musze swinke skarbonke uskutecznic na wiosenne zakupy....rózane ;:224
Jula jezdem juz jezdem, to ostatnia nocka była...jutro pobudka :uszy Ale ciebie to ja i tak nie obudze Ty śpiochu

-- 9 lis 2012, o 07:19 --

Pobudkaaaaaa Wstawamy
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wstalam, jestem, ale z kawa dosiade sie za godzine :) milego piateczku!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agunia miło ,ze wpadasz z rana ;:196 miłego piatunia :wit

dziewczyny będę scinac passiflore...jak ktos chce pedy do ukorzenienie to pisac , bo dlugasne sa :uszy ona albo jest czerwona albo niebieska ....bo nie podpisałam genialnie doniczek :roll:
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dzień doberek Dorotko ;:196
Od razu lepiej mi kawa smakuje jak "cię widzę" ;:108
To ja się uśmiecham o pędziki passiflorek, tylko proszę jak dla laika instrukcję jak to ukorzenić ;:219
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś ;:196 Mi kawusia tez lepiej smakuje w waszym towarzystwie ;:108 ja passi nie ukorzeniałam to sie nie wypowiem....poszukaj gdzieś,chyba nie jest trudna w ukorzenianiu :wink: no i daj mi namiarki na pw to ci wyslę
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dorotko nie ma dnia abym nie wpadła do Ciebie Twój optymizm działa jak zastrzyk energetyczny
Obrazek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu kochana tak mi miło ;:196
Powiem Ci ,ze jakies dziadostwo sie za mnie bierze i już mnie powoli ciągnie za nogę... :twisted:
Przemarzłam na tej mżawce.....i teraz telepie mnie w domu ....no nic to jakos może sie nie dam ;:4
Polopirynka na noc i wymocze nózki w gorącej wodzie z solą :roll:
Za to dzisiaj dostałam nasionka i cebulki szczawików od Krysi ...i od razu jakby troche wiosenki przyszło :wink: Krysia dziękuję ;:4
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”