Aniu też sobie kupiłam parę cebul i będę je sadziła do gruntu. Nie wiem kiedy dojdą, ale w ziemi im będzie lepiej.wielkakulka pisze:Zamówiłam u Pana Janusza troche lilii - Comcia pisała, że to ostatnia chwila i tak też się okazało. Tutaj jest. Ma piekne kwiaty i wyprzedaje je, bo tam gdzie ma plantacje będzie osiedle
Mam pytanie dotyczace lilii - powinnam je teraz posadzić - mowa o cebulkach - niestety nie mam przygotowanego miejsca - mam wsadzic gdzie bądź i na wiosne przenosić - czy mogę przesuszyć i wsadzic wiosną, czy wsadzic do doniczki i przesuszyć (ewentualnie na drugim pietrze w bloku parapecie na zewnątrz) - co polecicie zrobić?
Czy musze wsadzić cebulki i siewki i przesadzic moge dopiero jesienią (ostateczność)
Konsekwentnie podczytuje.wielkakulka pisze:Witaj Justynko - cieszę się, ze przespacerowałaś się po mojej działeczce - czeka nas sporo pracy na niej, ale troche czasu, ręce do pracy i będzie ładnie. Nie wiem czy wiesz, ale konsekwentnie zostały Ci jeszcze dwa moje wątki
Dziękuję to działa!imer pisze:Aniu dopiero teraz doczytałem Twoje pytanie o hosting zdjęć, ja od jakiegoś czasu wstawiam przez minus.com, działa świetnie, chociaż trzeba się go troszke nauczyć (po angielsku) ciut więcej o nim pisałem tym wątku: minus.com - nowy hosting zdjęć, prawie bez ograniczeń