Iwona1968-Iwonko
przeczytałem u Ciebie,dziękuję odpisałem w Twoim wątku i na PW na pewno zaznajomiłaś się już z treściąi obydwu wiadomości.Dziękuję za odwiedziny i podzrawiam.
Borg50
witaj poraz kolejny.Bardzo dziękuję za miły komentarzyk, może Twoja dłuższa u mnie wizyta pozwoli Ci na bardziej subiektywną ocenę moich zdjęć i być może zmienisz nieco zdanie na temat ich jakości?

a gdyby jednak nie,to serdeczne dzięki i za gratulacje.Pozdrawiam i zapraszam ponownie
TerDob -Tereniu
cieszę się razem z Tobą z tak licznego potomstwa,żeby moja w przyszłości wydała na świat chociaż połowę z tego a co ważniejsze oby w ogóle nie obumarła?Tereniu,w trakcie przesadzania wczoraj mojej bromelii do większej doniczki,stwierdziłem,że ziemia w której rosła jest dobrze próchnicza i lekka i chyba taką powinnaś zastosować do przesadzenia jej potomstwa?Życzę udanej howli.Dziękuję za kolejne milutkie odwiedziny,pozdrawiam i zapraszam ponownie
Mlłoda-Kasiu
cieszy mnie fakt Twojego zachwytu nad moja bromelią.Przyznam się i ja,że i mnie się ona podoba i bardzo ją lubię,tymbardziej,że jest trochę poturbowana/ma nadłamane dwa pióra/.Oby nie obumarła i wydała potomstwo?I Tobie dziękuję za sympatyczne odwiedzinki,pozdrawiam i ponownie zpraszam
Miro78-Mirku
wiesz oby jednak ta moja bromelia nim obumrze wydała swoje potomstwo,przykro będzie jak potomstwa wydać nie zdąży ale bądźmy optymistami,bo takim zawsze łatwiej w życiu-no nie?A te dwa lata na kolejne kwitnienia mogę poczekać.Dzięki za cennne informacje z których i teraz wynika ,że jesteś wytrawnym hodowcą roślin.Za kolejne miłe odwiedzinki bardzo dziękuję,zaraszam ponownie do siebie i pozdrawiam
Grazka24
witam Cię szczególnie serdecznie jako mojego kolejnego nowego Gościa w moim wątku.Miło,że podoba Ci się u mnie a fotografia istotnie jest moim hobby mimo,iż mój kapryszący aparat foto przysparza mi nie mało kłopotów i nie zawsze udaje mi się uzyskać zdjęcia takiej jakości jakiej bym chciał,bo te do najlepszej nie należą ale przecież nie o to w tym forum chodzi no nie?Zastanawiasz sie,"gdzie ja te wszystkie kwiaty doniczkowe zmieściłem?"Prawda jest taka,że wszystkie parapety są nimi szczelnie wypełnione i muszę swoje wysłuchać przy każdorazowym myciu okien.A jak to mniej wiecej wygląda zobacz proszę wraz z Forumowiczami na zamieszczonych poniżej zdjęciach zrobionych dzisiaj na prędce przy niezbyt korzystnym oświetleniu co dodatkowo ujemnie wpłynęło na jakość zdjęć ale w tym przypadku chodzi jedynie o pokazanie lokalizacji roślin.Bardzo dziękuję za bardzo miły komentarz,odwiedziny i zapraszam ponownie pozdrawiając
Lokalizacja moich roślin,czyli inaczej gdzie je zdołałem upchać?
Pozdrawiam Wszystkich