.....jeżeli przeprowadzka to na pewno jak słonko będzie wyżej, będę w lepszym nastroju....słoneczko zawsze napawa optymizmem.....
....oj zapraszam ...każda wasza wizyta i rada przybliży mnie bardziej do tego miejsca......

Dawno u Ciebie nie byłam
 Dawno u Ciebie nie byłam   

a tu takie zmiany - przenosisz się do nowego domku i nowy ogródek , dlatego jak pisałaś masz tyle nowych chciejstw
 a tu takie zmiany - przenosisz się do nowego domku i nowy ogródek , dlatego jak pisałaś masz tyle nowych chciejstw   Jak ja Ci zazdroszczę - jak ja bym miała możliwość to bym nie czekała i na skrzydłach poleciała . Ogród planować możesz też na miejscu - myślę że nawet lepiej .
 Jak ja Ci zazdroszczę - jak ja bym miała możliwość to bym nie czekała i na skrzydłach poleciała . Ogród planować możesz też na miejscu - myślę że nawet lepiej .  

......bo się powtórzę jeszcze raz....jak coś jest w sferze marzeń to jesteśmy silni i wydaje nam się, że góry możemy przenosić a jak przychodzi czas realizacji tych marzeń to wtedy tworzą się rozterki i dylematy........ja piszę o sobie.......
 ......bo się powtórzę jeszcze raz....jak coś jest w sferze marzeń to jesteśmy silni i wydaje nam się, że góry możemy przenosić a jak przychodzi czas realizacji tych marzeń to wtedy tworzą się rozterki i dylematy........ja piszę o sobie.......  

a jak przychodzi czas realizacji tych marzeń to wtedy tworzą się rozterki i dylematy..
 ...nie gniewaj się ja tylko taak, bo wiesz, ze cię doskonale rozumiem
 ...nie gniewaj się ja tylko taak, bo wiesz, ze cię doskonale rozumiem 

nnoo ....tak lepiej
 nnoo ....tak lepiej  

Grządka super.
 Grządka super.  Nowy pomysł na wykorzystanie
  Nowy pomysł na wykorzystanie 

. Wiosna...wręcz wymarzony termin na wprowadzenie się do nowego domku. Czyż może być piękniej.
 . Wiosna...wręcz wymarzony termin na wprowadzenie się do nowego domku. Czyż może być piękniej.   . Kibicuję ci w dalszych pracach wykończeniowych domku a także dużo pomysłów na nowe rabatki.
 . Kibicuję ci w dalszych pracach wykończeniowych domku a także dużo pomysłów na nowe rabatki.   . Nie ma to jak ogródek przy domku...wszystko pod okiem, nic nie zginie.
 . Nie ma to jak ogródek przy domku...wszystko pod okiem, nic nie zginie.  

za kibicowania i zapraszam....
  za kibicowania i zapraszam.... Dasz radę pielęgnować 2 ogrody? Czy są oddalone od siebie?
  Dasz radę pielęgnować 2 ogrody? Czy są oddalone od siebie? Remonty są trudne. Wiadomo, że chce się od razu wszystko mieć, żeby było ładnie, czysto i wszystko urządzone. My miszkamy w naszym domu szósty rok, a jeszcze wszystkiego nie zrobiliśmy. Jedna łazienka zupełnie jest w stanie surowym i zawalona gratami. Nawet widoków nie mam, że w ciągu najbliższych 2 lat ją urządzimy, bo z kasą jest coraz gorzej.
  Remonty są trudne. Wiadomo, że chce się od razu wszystko mieć, żeby było ładnie, czysto i wszystko urządzone. My miszkamy w naszym domu szósty rok, a jeszcze wszystkiego nie zrobiliśmy. Jedna łazienka zupełnie jest w stanie surowym i zawalona gratami. Nawet widoków nie mam, że w ciągu najbliższych 2 lat ją urządzimy, bo z kasą jest coraz gorzej.

Wiesz przecież, jak kibicuję twoim poczynaniom. Kurczę, jak to fajnie robić wszystko od początku. MIeć takie szerokie nowe perspektywy i w głowie tyle planów. Właściwie to ci zazdroszczę. Tak, chyba tak. Ja to już mam niewiele do zmienienia. A nigdy bym nie chciała usiąść i tylko się gapić na moje wlości. Muszę stale coś robić, poprawiać. No a ty masz to wszystko jeszcze przed sobą
 Wiesz przecież, jak kibicuję twoim poczynaniom. Kurczę, jak to fajnie robić wszystko od początku. MIeć takie szerokie nowe perspektywy i w głowie tyle planów. Właściwie to ci zazdroszczę. Tak, chyba tak. Ja to już mam niewiele do zmienienia. A nigdy bym nie chciała usiąść i tylko się gapić na moje wlości. Muszę stale coś robić, poprawiać. No a ty masz to wszystko jeszcze przed sobą