Witam Twój ogród zachwyca jest przepiękny i kolorowy ,liliowce śliczne nie wspomnę o irysach i bratkach.Ja się uczę wszystkiego co związane z ogrodem od roku tzn.od kiedy mam działeczkę.Zapraszam do siebie pozdrawiam
-- 6 lis 2012, o 12:12 --
Witam Twój ogród zachwyca jest przepiękny i kolorowy ,liliowce śliczne nie wspomnę o irysach i bratkach.Ja się uczę wszystkiego co związane z ogrodem od roku tzn.od kiedy mam działeczkę.Zapraszam do siebie pozdrawiam
marudna w nim jestem wiem , ale jak sobie tak ponarzekam to jakoś mi lżej
i jak jeszcze dziewczyny napiszą ze też nie wszystkie maja tak słodko to jakoś łatwiej
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Dziewczyny wybaczcie ale ja nie rozumiem o czym piszecie
sprawdzałam w słowniku co to znaczy empatia ale to jest tak jakoś napisane że tylko na pamięć się nauczyć
więc może tak jaśniej czyli prościej po chłopskiemu
bebeluch w moim toku myślenia to empatia jest to zdolność odczuwania uczuć drugiego człowieka jego stanów emocjonalnych le nie jestem pewna czy Ci to dobrze wytłumaczyłam
no to teraz rozumiem tylko wiecie co ja to smutek innych osób bardzo dobrze umiem odczuwać
gorzej jest z tymi radosnymi odczuciami, to nie to ze nie umiem się cieszyć czyimś szczęściem tylko ze jakoś szybciej to uczucie przemija
Wiesz Renatko ja to moje dzieciaki zawsze dobrze rozszyfruję ,a z mężem to na okrągło zaczynamy mówić to samo dzieci to się z nas śmieją że my myślimy i robimy to samo.Jak zobaczyłam mojego M pierwszy raz to zaraz sobie pomyślałam to będzie mój mąż i wierz mi on w tym samym czasie myślał to samo i tak niedługo będzie 20 lat po ślubie i 23 jak jesteśmy razem ale ten czas szybko zleciał.