Moje małe królestwo
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Emilu, mogę się zapisać w kolejkę na bzy i łubinnik ? 

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Witam serdecznie!!!
Izo, tutaj nie ma czego zazdrościć tylko pytać czy są wolne sadzonki
Z resztą to ja Tobie zazdroszcze pięknego ogrodu i bardzo ciekawych roślin
Z ramondą jest tak, że jeśli tylko będzie miała dostatecznie dużo wilgoci w podłożu to rośnie jak na drożdżach i pięknie kwitnie. W czasie suszy trzeba koniecznie pamiętać o jej podlewaniu i... to wszystko! Żadnych specjalnych nawozów i grubego okrycia na zimę. To roślina typowo górska i radzi sobie dobrze prawie w każdych warunkach.
Krysiu, jeśli tylko będę miał ukorzenione sadzonki to zaraz dam Ci znać
Moniko, dziękuje za wizytę!!! Wpadaj kiedy tylko będziesz miała wolną chwilę
Pozdrawiam ciepło !!!
Izo, tutaj nie ma czego zazdrościć tylko pytać czy są wolne sadzonki

Z resztą to ja Tobie zazdroszcze pięknego ogrodu i bardzo ciekawych roślin

Z ramondą jest tak, że jeśli tylko będzie miała dostatecznie dużo wilgoci w podłożu to rośnie jak na drożdżach i pięknie kwitnie. W czasie suszy trzeba koniecznie pamiętać o jej podlewaniu i... to wszystko! Żadnych specjalnych nawozów i grubego okrycia na zimę. To roślina typowo górska i radzi sobie dobrze prawie w każdych warunkach.
Krysiu, jeśli tylko będę miał ukorzenione sadzonki to zaraz dam Ci znać

Moniko, dziękuje za wizytę!!! Wpadaj kiedy tylko będziesz miała wolną chwilę

Pozdrawiam ciepło !!!
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 9 lis 2007, o 22:08
Izo, wieczorem prześle Ci liste na PW.
Jolu, witaj w moim małym królestwie !!!
Obuwika dostałem od znajomej na zasadzie wymiany coś za coś. Widziałem młode sadzonki w ofercie E. Radziula po 30 złotych i w kilku innych, ale tam ceny wynosiły juz ponad 100 złotych za sadzonkę, czyli dość drogo... Inne odmiany i gatunki obuwików czasem sprzedaje E. Wejgert, ale trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu kilkuset złotych
Jeśli chodzi o kilelichowca to rośnie u mnie już piąty rok. Kupiłem go jako malutką, chyba roczną siewkę - zakwitł dwa lata później. Osiągnął do tej pory wysokość około 1,2 metra i co roku wiosną obsypany jest pięknymi kwiatami.
Pozdrawiam !!!
Jolu, witaj w moim małym królestwie !!!

Obuwika dostałem od znajomej na zasadzie wymiany coś za coś. Widziałem młode sadzonki w ofercie E. Radziula po 30 złotych i w kilku innych, ale tam ceny wynosiły juz ponad 100 złotych za sadzonkę, czyli dość drogo... Inne odmiany i gatunki obuwików czasem sprzedaje E. Wejgert, ale trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu kilkuset złotych

Jeśli chodzi o kilelichowca to rośnie u mnie już piąty rok. Kupiłem go jako malutką, chyba roczną siewkę - zakwitł dwa lata później. Osiągnął do tej pory wysokość około 1,2 metra i co roku wiosną obsypany jest pięknymi kwiatami.
Pozdrawiam !!!
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 9 lis 2007, o 22:08
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Emilu - moje gratulacje - będziesz ojcem chrzestnym dla bażanciątek ?
Ależ fajnie. Kurka pewno wiedziała, że nie zniszczysz jej gniazdka i obdarowała Cię swoim zaufaniem. Czuła, że tu jest dobry gospodarz i miłośnik natury
:P
Czekam na dalszą relację z bażantnika i trzymam kciuki za wylęg.

Ależ fajnie. Kurka pewno wiedziała, że nie zniszczysz jej gniazdka i obdarowała Cię swoim zaufaniem. Czuła, że tu jest dobry gospodarz i miłośnik natury

Czekam na dalszą relację z bażantnika i trzymam kciuki za wylęg.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki