Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11
Aga, nie wiel nawet co to za film, którym piszesz. U nas jeszcze nie ma go w repertuarze. W weekend idę z synem na Asterixa. Uwielbiam te filmy. Nigdy nie wyrosłam z bajek. Może to wynik ich braku w dzieciństwie. Jak ja marzyłam o bajkach Disneya.
Dlatego też pewnie moje upodobanie do fantasy. Dlatego dla Gra o tron jest ekstra.
No i muszę zobaczyć co to za seriale polecasz.
Dlatego też pewnie moje upodobanie do fantasy. Dlatego dla Gra o tron jest ekstra.
No i muszę zobaczyć co to za seriale polecasz.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wieczornik Agus
u nas odbylo sie wszystko dosc plynnie i sprawnie. Wroclaw ma dosc dobrze rozwiazana komunikacje miejsca i zawsze stawiamy auto u rodzinki a reszte obskakujemy tramwajami, ktore jezdza jeden za drugim, tak ze jest spoko. Deszcz troche przeszkadzal ale nie bylo tak zle.
Jutro ma byc w miare slonecznie, tak ze wlacze odkurzanie i liscie z szyszek pozbieram, bo juz wszystkie chyba spadly z wisni ... wczoraj oberwalam liscie z doniczkowych rozyc i wnieslismy wszystkie do narzedziowego na przezimowanie. Jeszcze tylko Lidlowskie mi zostaly do wkopania ale tak pieknie kwitnal, ze mi szkoda na razie a w przyszlym tygodniu ma byc jeszcze slonecznie.

Jutro ma byc w miare slonecznie, tak ze wlacze odkurzanie i liscie z szyszek pozbieram, bo juz wszystkie chyba spadly z wisni ... wczoraj oberwalam liscie z doniczkowych rozyc i wnieslismy wszystkie do narzedziowego na przezimowanie. Jeszcze tylko Lidlowskie mi zostaly do wkopania ale tak pieknie kwitnal, ze mi szkoda na razie a w przyszlym tygodniu ma byc jeszcze slonecznie.
Kochani, odpiszę jutro, a tymczasem dobrej nocy!
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Aga, jak się okazuje ogrodnicy to ludzie wszechstronni.
Rośliny, kuchnia , lektura.
Ileż wspólnego maja na pozór obcy sobie i oddaleni (z racji zamieszkania tylko) ludzie.
Jestem nałogowym czytaczem nocnym. Ostatnio zafascynowały mnie powieści (kobiece) A. Fincer-Ogonowskiej (Alibi na szczęście-przeczytałam i "Krok do szczęścia-dostanę w poniedziałek
). 600 stron-w 2 nocki
. Ale mam do niedzieli wolne, więc mogłam sobie pozwolić.
Tez planuję jutro nieco podziałać ogrodowo.
Jazdy w korkach nie zazdroszczę. Ale zapewne masz poczucie zadowolenia, że byłaś z najbliższymi w tym dniu.
Pozdrawiam cieplutko
Rośliny, kuchnia , lektura.
Ileż wspólnego maja na pozór obcy sobie i oddaleni (z racji zamieszkania tylko) ludzie.
Jestem nałogowym czytaczem nocnym. Ostatnio zafascynowały mnie powieści (kobiece) A. Fincer-Ogonowskiej (Alibi na szczęście-przeczytałam i "Krok do szczęścia-dostanę w poniedziałek

Tez planuję jutro nieco podziałać ogrodowo.
Jazdy w korkach nie zazdroszczę. Ale zapewne masz poczucie zadowolenia, że byłaś z najbliższymi w tym dniu.
Pozdrawiam cieplutko

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

Margo, Silent Hill to tytuł dla miłośników gatunku a przede wszystkim tytułowego miasteczkaMargo2 pisze:Aga, nie wiel nawet co to za film, którym piszesz.

Film powstał jako ekranizacja gry dla dorosłych z konsoli. Pamiętam te wieczory gdy siadaliśmy oboje i z dreszczykiem na plecach rozwiązywaliśmy kolejne zagadki w mrocznym i stale zamglonym mieście. Aga przechylała się na krześle aby zajrzeć za ścianę budynku przy której stała postać z gry na ekranie. Tak ją wciągał klimat

LINK
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Super ...Aga do łóżeczka , a Pan M na nocną zmianę
.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Jagodka pisze:Super ...Aga do łóżeczka , a Pan M na nocną zmianę![]()
.

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Kurczę- trzeba ją ukołysać do snu
- fajnie ma , też bym tak chciała
.
Dobranoc
...muszę się sama ukołysać , bo mój M już chrapie ... 

Dobranoc

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Cześć Aguś! Dobrze, ze śnieg stopniał i pogoda dopisuje
Powodzenia w realizacji plsnów kaskadowych i innych wszelakich. Róże przesadzasz czy już po zabiegu? U mnie już po, ale stan pacjenta nie znany, aż do wiosny.
Miłego dnia

Miłego dnia

- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Hej, szalejecie pewnie w ogrodzie...cieplo jest i słońce prawie cały czas

Wczoraj miałam do odwiedzenia 4 cmentarze, ale w promieniu 20 km.....W dwóch turach.
Tura ostatnia, wieczorna, jak zwykle najbardziej klimatyczna i refleksyjna, już na miejscu...
Pozdrawiam
To miałaś szczęście, nam do cmentarza nie udało się dojechać - po ponad dwugodzinnym staniu w kilku korkach, z perspektywą spędzenia w ten sposób następnych kilku godzin (koniecznością tankowania w międzyczasie), zrobiliśmy w tył zwrot i pierwszy raz odkąd pamiętam nie pojechaliśmy "na groby". To była masakra wielka jakaś.aguniada pisze:Dobry wieczór wszystkim! niezliczone godziny spędzone od wczoraj w korkach, ale już w domu... wszyscy bliscy odwiedzeni, światełka zapalone...
Życzę Ci udanego dnia i owocnych prac ogrodowych!
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu!... i ja wstąpiłam zobaczyć co nowego w Twoim wąteczku dzieje się...Muszę tez zacząć zastanawiać się nad swoimi pragnieniami , z prośbą o realizację Św.M....wasza dyskusja zmobilizowała mnie do tego 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
to zupełnie tak jak ja. Czasem tylko 2-3 stronki, ale poczytać muszę.Jestem nałogowym czytaczem nocnym.
Wczoraj wieczorem byłam z córą w kinie na "Internacie" (nie polecam) i były zajawki Silent Hill, muszę obejrzeć pierwszą cześć, bo to podobno druga

Aguś pogoda się klaruje na dzisiejsze popołudnie, jakieś plany ogrodowe?

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Cześć Agu, My też utknęliśmy w korku w drodze do Radomia , 3,5 h jazdy. Ale jazda!
Z powrotem poszło gładko /godzinka/
Dzisiaj wolne, więc resztka prac ogrodowych wykonana!
Miłego wieczoru

Dzisiaj wolne, więc resztka prac ogrodowych wykonana!
Miłego wieczoru