Ogródek Przemka cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam Karolu samochód i przecież go widziałeśk-c pisze:Ma kktoś z Wrocławian samochód ????może byśmy zrobili ściepe na paliwo i przejechali się w świat :P a może jakbyśmy ładnie poprosili to Przemek by zrobił ładne paczki i nam wysłał np kurierem jedną dużą pakę ???

Jest na 6 osób , ale mój M nie będzie miał czasu żeby z nami pojechać

Podejrzewam że wszystko by się tam zmieściło :P
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Przemku, jak masz ochotę na wielosiła o zielono-białych listkach Polemonium caeruleum to bez krempacji, my wrocławianie mamy co najmniej dwa egzemplarze /u Moniki i Gabryśki/
Daj im /dziewczynom/ szansę na zrewanżowanie się....
Jolu, takich samochodów jest u nas więcej, tzn będacych we władaniu M
I co nam po takich
:P

Jolu, takich samochodów jest u nas więcej, tzn będacych we władaniu M

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Kochani, jeśli pojedziecie z Wrocka do szkółki tego pana, to koszty tego przedsięwzięcia przewyższą oszczędności (za swój czas i benzynę zapłacicie więcej, niż oszczędzicie na cenach sadzonek u tego pana). Czy to się na pewno opłaca? Nie ma w waszej okolicy równie ciekawej oferty?
Szkoda, że ten biznes nie wypalił
Fakt, pakowanie to jest niejaka trudność, ale jeśli znalazłby się ktoś chętny, to jeszcze zarobiłby co nieco. Każda paczka mogłaby kosztować o złotówkę, czy pięć więcej, pewnie każdy by za kartony, taśmy, sznurki i pakowanie zapłacił. Ale jeśli to rzeczywiście trudność, to przecie nikogo nie da się zmusić do robienia interesu 
Szkoda, że ten biznes nie wypalił

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
Właśnie powstała pierwsza wersja robocza listy. Niestety na razie bez nazw polskich. Nie ma też wszystkich cen ale to już nie moja wina. Dajcie znać czy dotarła do Was lista (mail). Boję się, że do Karola mogłem wysłać pustą wiadomość. Jak lista doszła i potrzeba polskich nazw to mówcie. Ja zobaczę zdjęcia dzisiejsze z działki. No to na razie.
-
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gizuniu to nie jest samochód mojego M tylko mójgiza pisze:
Jolu, takich samochodów jest u nas więcej, tzn będacych we władaniu M![]()
I co nam po takich
:P

Mój M jeżdzi nim tylko do pracy bo ja nie kieruję. Już jesteśmy po lekkiej rozmowie o wyjeżdzie do Lubartowa do Przemka i tylko trzeba by dogadać kto jest chętny i ustalic datę

Mój M z nami pojedzie ale tylko w piątek lub sobota wchodzi w rachubę bo w tygodniu jeżdzi po świecie

Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola