Krysiu niby każdy wie, że taka kolej rzeczy , ale chciałoby się , żeby było pięknie i kolorowo jak najdłużej .
ja myślę, że do zimy się wyrobię
Ma być jeszcze ciepło więc roślin jeszcze też nie przykrywam , ale zawsze jest coś do zrobienia, tym bardziej jak sie jedzie raz w tygodniu.
Moja nowo nabyta trawka konwalnik na wiosnę chcę sobie zrobić rabatkę traw , mam na razie niewiele na dobry początek
Miałam na tę ciemną przyjemność ochotę. Ale mi powiedziano, że jest bardzo podatna na przemarzanie i dlatego należy ją dobrze okryć lub przenieść do zimnego pomieszczenia, albo szklarenki .
Przemku wszystko przed tobą nigdy nie mów , że ci się nie uda , myśl pozytywnie i dąż uparcie małymi kroczkami do celu u mnie czeka też jedna lilia dla ciebie
-- Wt 30 paź 2012 20:06 --
Ilonko dzięki bardzo, że mi podpowiedziałaś , zakryję ją całą
a jakbym zrobiła tak jak dziewczyny ukorzeniają patyki róż , w plastykową butlę przecięta na pół i otuliła np. słomą ciekawe, czy zdałoby egzamin
Bożenko mam jakieś 8 cebulek lilii, a na rabatę trzeba jakieś 30 ale może połączę z czymś innym i będzie super rabata
Ja dziś jestem bardzo pozytywnie nastawiony to chyba przez to, że w grudniu jadę do Hiszpanii
Zawsze zaczyna się od czegoś , potem już coraz lepiej i lepiej
gratuluję wyjazdu na jak długo jedziesz , chyba nie na długo , bo przecież chodzisz do szkoły
Bożenko
Piękny jest ten konwalnik , a rabata trawiasta na pewno będzie śliczna
U mnie trawy się coś nie trzymają, mam tylko kostrzewę siną, i wydmuchrzycę piaskową-będzie pierwszą zimę , inne nigdy mi się nie uchowały
Bożenko witaj-ja też już zaczęłam na jesieni kupować trawki-marzy mi się taka rabata z trawami...rozchodnikami....a tu zima przed nami i trzeba poczekać:(