ale tu piękne dalie chyba sobie rabatkę zrobię na balkonie p.s. mam taki sam dziergany obrusik hyhyhy
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy. "Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
wrodzona skromność jak u mnie
a obrusik spadkowy po cioci ale kładę go "od święta" bo kotka lubi sobie z niego zabaweczkę do szarpania robić :/
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy. "Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
krokusik164 pisze:wrodzona skromność jak u mnie
a obrusik spadkowy po cioci ale kładę go "od święta" bo kotka lubi sobie z niego zabaweczkę do szarpania robić :/
Ja swój zakupiłam-sama- ,u mnie leży spokojnie , nie mam takiej ślicznotki jak Ty
i się ciesz teraz ma nową zabawkę bo amarylisa wystawiłam na meble :> bardzo jej się spodobało gryzienie cebulki