Zwabiłam do Ciebie chryznatema Geni Jeszcze tyle na raz chryzantem w życiu nie widziałam Niesamowite. Inne roślinki zresztą także masz śliczne, jak chośby róże okrywowe. Taka ścieżkę z kamieni też zrobię w przyszłym roku A na wiosnę zgłoszę się do Twojego wątku sprzedażowego, bo jak rozumiem na wiosnę także będziesz sprzedawać chryznatemy?
Kajam się niemożebnie, w piersi biję, ale do głowy mi nie przyszło, że tyle rabanu narobię
Co nie ukrywam, że czytając poranne wpisy uśmiałam się wielce, aż z pokoju obok przylecieli czy ze mna wszystko w porządku
Kajam się raz jeszcze i więcej takich pytań zadawać nie będę
Tereniu życzę miłego wyjazdu
Ilonko
1. Chery red - pierwszy rok u mnie w teście , wysoka na 60 cm póżna.
2.Ariadna - pózna wys, 150cm podobna do Skandynawskiej .
3 Green ta zielona pierwszy rok u mnie w teście , typowa na kwiat cięty póżna .
Tak przyglądałam się numerowi 2 bo wygląda wnetki tak samo jak moja. Aż poleciałam do ogrodu z miarą. Moja ma ok. 1 m. A już myślałam, że mam nazwę
Ta zielona ma duże kwiaty?
Rewi,AniaDs patrzcie kochane do woli ,jesień nie będzie wtedy taka szara i bura .
Ilonkowiele chryzantem jest złudnie podobnych, jedynie możemy porównać przykładając jeden kwiatek do drugiego , chyba będziemy sobie listy z wiązankami wysyłać
Zapomniałam zmierzyć zielonej
Była zima i śnieg i przyszła złota jesień .Chryzantemy najbardziej u mnie ucierpiały od snieu bo je połamał.