Witajcie!
W wileu regionach Polski mocno sypnęło śniegiem, a u nas po wczorajszych małych opadach ani śladu. Był piękny, słoneczny dzień i jesień trwa w najlepsze
Agnieszko, widziałam jak Cię zasypało, niespodziewane to załamanie pogody, oby szybko stopniało a jesień powróciła! Na zimę jeszcze mamy czas...
Jacku, melduję, że śniegu brak, a słonko owszem, dopisuje

Trawy coraz bardziej mi się podobają, myślę, że na wiosnę posadzę kilka odmian i zobaczymy, czy spodoba im się w moim ogrodzie
Julek, taka opcja M na pewno bardziej się spodoba...Akurat to miejsce szczególnie sobie upodobał, więc niech się wypowie

Obgadam z nim temat jak powróci i zobaczymy
Kasiu, u mnie jeszcze sporo pączków, zostawię je jeszcze na krzaczkach, bo niektóre są malutkie. Natura zrobi swoje
Aguś, mam nadzieję, że poważnych szkód nie będzie, rośliny są silniejsze niż nam się wydaje, taki śnieg to dla nich nie pierwszyzna. Współczuję załamania pogody i pozdrawiam z bezśnieżnej Wielkopolski! ps. i co, fajny film? D. Craig..hmm
Agnesik, zdjęcia
Morgengruss są z wczoraj, cały czas kwitnie. Zaczęła w czerwcu i miła tylko krótkie przerwy. Mam ją dopiero od jesieni ubiegłego roku, ale spisuje się bardzo dobrze. Sadzonkę kupiłam w Rosarium, polecam!