Moje małe brzydkie kaczątko..;)
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
No to kochane, obiecane zdjęcia 
Clematis.
Kupiłam mu dwie nowe pergole, co by się chłopak miał po czym piąć

Zakwitła sundaville:

I taki tam ogólny widoczek

Clematis.
Kupiłam mu dwie nowe pergole, co by się chłopak miał po czym piąć

Zakwitła sundaville:

I taki tam ogólny widoczek

Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon

- Onak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
No ale buuujne te skrzynie masz Kasia!!! A sundaville jaka
śliczna, tfu tfu! Podoba mi sie ten lilak, będzie cudeńko!

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

Tych na stoliku..? Tam są małe siewki truskawek i poziomek...dewuka pisze:Ty lepiej pisz co będzie w tych kwadratowych doniczkach. 8)

Wando, dziękuję za odwiedziny - kawka na balkonie faktycznie od razu smakuje inaczej

Karinko, mam nadzieję, że lilak będzie cudeńko.. O ile w końcu przestaną mu więdnąć kwiatostany

Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon

-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
- Onak
- Kontakt:
Kasienko - jak z Tym Twoim lilakiem? Lepiej? Bo u mnie sanwitalia tez więdnie...hhmm.. nie wiem o co chodzi... nie ma sucho, a ni za mokro.. hhmm..

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

Dzięki dziewczyny za odwiedziny 
Przepraszam za tak długą nieobecność.. Planujemy remont, i każda wolna chwile idzie na kłótnie.. ekhm.. merytoryczną dyskusję odnośnie przyszłego wyglądu mieszkania ;)
A oto nowa porcja fotek:
Po zaprzestaniu podlewania lilak ma się coraz lepiej, tym bardziej, że u stóp zakwitła mu mydlnica.
Clematis natomiast, kontynuuje ekspansję
:

Tutaj dzwonkowo-maciejkowy busz. Co prawda dzwonki jakiś czas temu już przekwitły, ale widzę na nich nowe pączki, więc może powtórzą kwitnienie:
A oto, jak pięknie obsypała się kwiatami petunia. Jedna póki co, ale druga już się szykuje
:

I lawenda:

Przepraszam za tak długą nieobecność.. Planujemy remont, i każda wolna chwile idzie na kłótnie.. ekhm.. merytoryczną dyskusję odnośnie przyszłego wyglądu mieszkania ;)
A oto nowa porcja fotek:
Po zaprzestaniu podlewania lilak ma się coraz lepiej, tym bardziej, że u stóp zakwitła mu mydlnica.
Clematis natomiast, kontynuuje ekspansję

Tutaj dzwonkowo-maciejkowy busz. Co prawda dzwonki jakiś czas temu już przekwitły, ale widzę na nich nowe pączki, więc może powtórzą kwitnienie:

A oto, jak pięknie obsypała się kwiatami petunia. Jedna póki co, ale druga już się szykuje

I lawenda:

Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon

- Onak
- Kontakt:
No Kasieńko - fajnie, że jesteś!
Cieszę się, że lilak odżył - ja w takim razie też zaprzestanę podlewania mojej sanwitalii na jakiś czas, zobaczę jakie będą tego efekty - jak długo czekałaś zanim doszedł do siebie?
Ja marnie widzę moją...
Ale te petunie -mmmmm..cudeńka....
ślicznie Ci kwitną!
A jakie to remonty planujecie? Jakies większe? Jak fajnie! Jak ja uwielbiam nowe aranżacje! 

Cieszę się, że lilak odżył - ja w takim razie też zaprzestanę podlewania mojej sanwitalii na jakiś czas, zobaczę jakie będą tego efekty - jak długo czekałaś zanim doszedł do siebie?

Ale te petunie -mmmmm..cudeńka....

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie