Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2008r
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bernatko Twój ogród jak na niemowlaka jest uroczy, a funkowisko- brak słów, za 2 lata,
będzie bardzo urokliwym zakątkie
funkie dopiero w 3 roku od posadzenia ukazują całe piękno liści - jestem ich miłośniczką i najbardzie j cenie je za urodę liści i białe kwiaty, bo te lubie najbardziej

funkie dopiero w 3 roku od posadzenia ukazują całe piękno liści - jestem ich miłośniczką i najbardzie j cenie je za urodę liści i białe kwiaty, bo te lubie najbardziej
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani - odezwę się niebawem - dziś wieczorem powinnam mieć już wszystko zainstalowane w domu ( bo piszę jeszcze z mieszkania- przed pracą ) , pokaże wam moje orkliki - pierwsze kwiatuszki z nasionek
Ale to już chyba po Komunii - bo nie mogę nadążyć
Trzymajcie z mnie kciuki, żebym zdązyła z wszystkim
Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny !!! Zapraszam zawsze

Ale to już chyba po Komunii - bo nie mogę nadążyć

Trzymajcie z mnie kciuki, żebym zdązyła z wszystkim

Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny !!! Zapraszam zawsze

-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Ja też jestem pod wrażeniem ilości i różnorodności host - niezłą kolekcję udało Ci się zebrać, gratuluję!! A orliki z nasionek
jak już się zainstalujesz z netem w domku to pokaż koniecznie jak kwitną!!

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
No no Bernadetko ,
ja też kolekcjonuję hosty, ale jestem pod wrażeniem Twojego zbioru super,
teraz najwazniejsze jest aby wszystko wypadło dobrze i aby była prawdziwa rodzinno-komunijna atmosfera, a i dobrze by było aby pogoda nie zawiodła,
reszta teraz nieważna, ze sprzątaniem też nie przesadzaj dom to nie muzeum,
Powodzenia
:P
ja też kolekcjonuję hosty, ale jestem pod wrażeniem Twojego zbioru super,
teraz najwazniejsze jest aby wszystko wypadło dobrze i aby była prawdziwa rodzinno-komunijna atmosfera, a i dobrze by było aby pogoda nie zawiodła,
reszta teraz nieważna, ze sprzątaniem też nie przesadzaj dom to nie muzeum,
Powodzenia

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Witajcie
Po przeprowadzce zmieniliśmy neostradę na internet radiowy ( bo nie było możliwości neo ) ..i działa sobie jak chce... najczęściej nie działa
, albo przestaje działać po chwileczce...) Poza tym mieszkam chyba w takim "specjalnym" miejscu - nie było możliwości podłączenia tel. stacjonarnego, mam bardzo słaby zasięg komórki, prawie nie można się do mnie dodzwonić, mimo satelitarnej anteny - nie złapaliśmy jeszcze sygnału ( i od miesiąca nie mam TV ).
Pan od internetu obiecał jednak, że teraz będzie lepiej...mam nadzieję, bo już stęskniłam się za wami i waszymi cudownymi ogrodami ...........
Jak net będzie mi działał jutro i fotosik też ( ostatnio zgrywał mi co drugie zdjęcie ) to zaczynam nadrabiać zaległości .... chyba że znów nie będzie działało...
Dobranoc, kochani..i mam nadzieję do szybkich odwiedzin , w waszych ogrodach

Po przeprowadzce zmieniliśmy neostradę na internet radiowy ( bo nie było możliwości neo ) ..i działa sobie jak chce... najczęściej nie działa

Pan od internetu obiecał jednak, że teraz będzie lepiej...mam nadzieję, bo już stęskniłam się za wami i waszymi cudownymi ogrodami ...........
Jak net będzie mi działał jutro i fotosik też ( ostatnio zgrywał mi co drugie zdjęcie ) to zaczynam nadrabiać zaległości .... chyba że znów nie będzie działało...
Dobranoc, kochani..i mam nadzieję do szybkich odwiedzin , w waszych ogrodach

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Jak dobrze Bernadetko, że zajrzałaś i napisałaś tych parę zdań. Całe szczęście, że Twoja nieobecność na forum spowodowana jest ''tylko'' słabym internetem.
Sama doskonale wiem co to znaczy. Ciągle miałam takie same problemy. Z rana jeszcze jakoś wszystko działa, w południe już gorzej a wieczorami szkoda sobie głowy zawracać. Interweniowałam wiele razy u operatora i za każdym razem obiecywał, że wkrótce nastąpi poprawa. Ostatnio jednak nie wytrzymałam i postanowiłam zmienić operatora. Zobaczymy jak na tym wyjdę, bo jak zwykle nikomu się nie spieszy ...
Sama doskonale wiem co to znaczy. Ciągle miałam takie same problemy. Z rana jeszcze jakoś wszystko działa, w południe już gorzej a wieczorami szkoda sobie głowy zawracać. Interweniowałam wiele razy u operatora i za każdym razem obiecywał, że wkrótce nastąpi poprawa. Ostatnio jednak nie wytrzymałam i postanowiłam zmienić operatora. Zobaczymy jak na tym wyjdę, bo jak zwykle nikomu się nie spieszy ...

Twój ogród to wcale nie niemowlak. Piekne rosliny, ładnie dobrane. Pogratulować jedynie. 

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=14498
Moja działeczka.
Moja działeczka.