Witam w ten śnieżno- deszczowy wieczór .Ciekawe jak jutro będzie wyglądać w ogródku chyba nie za ciekawie
GRAŻYNKO u nas tez robi sie biało chociaż od wczoraj lało .To dobrze ,bo ziemia dobrze sie napiła .
LODZIU niestety też zimowo sie zrobiło nic tylko siedzieć i się grzać
IRENKO Lincoln gdyby nie diabelskie skoczki to nic mu nie brakowało .Dzisiaj mając czas przeglądałam HMF chcąc zrobić sobie różane opisy .Myślałam ,że mój to mrs.Lincoln ,ale muszę pisać w całości MISTER Lincoln ,gdyż ten ze skrótem to całkiem inna róża i innego hodowcy

Jestem w szoku . Człek sie cały czas musi uczyć

Przy dłuższych opadach deszczu tez wyglada nie za ciekawie
GOSIU jak ma sie chusteczkę to szybko sie z tym uwiniesz .Jak będziesz na emeryturze ,też będziesz mieć czas na ogródek
DANUSIU gdyby już były posadzone róże to wtedy byłby odpoczynek a tak jeszcze robota przede mną.No chyba ,że przyjdą póżno i ziemia będzie zamrożona to wtedy będzie problem

Mam nadzieję ,ze tak nie będzie
MONISIU odpisałam u Ciebie .Burgund nie pachnie słabo, a Lincoln upojnie
TOSIA dla Ciebie wszystko .Mogę go dziennie pokazywać tylko wszystkim nam by znudził .Ciekawe jak jutro będzie wyglądać piękny Lincoln

Agatka znalazła sobie miejsce do spania na suszarce
IRENKO niestety nie jesteśmy maszynami .W przyszłym tygodniu ma być jeszcze ciepło ,a czego nie zrobisz teraz to zrobisz wiosną