Nolinko-witaj
dzięki za wyczerpujące informacje oraz kolejne sympatyczne odwiedzinki.Mam nadzieję,że w każdej chwili mogę liczyć na Twoją pomoc w razie jakichkolwiek wątpliwości odnośnie hodowli roślin.Pozdrawiam i zapraszam znowu do siebie
Miro78-Mirku witaj
za podpowiedź odnośnie dalszego traktowania mojej młodej yuki. Co zaś tyczy się hodowli kupionych w marketach cytrusów to masz rację na dwoje babka wróżyła-albo coś z nich będzie albo nie i będę się musiał pogodzić ze stratą ale cieszy mnie,że moje hibiskusy Ci się podobają

Pozdrawiam i zapraszam do siebie ponownie
IkD-Iwonko witaj
to prawda,że yuki nie kwitną ale mają coś w sobie,że mimo to wzbudzają zachwyt zwłaszcza jak rosną nam w oczach odwdzięczając się za ich odpowiednie traktowanie.Co do cytrynki to radość co prawda trwała krótko ale już zaczynam się pomału godzić z jej stratą,bo z cytrusami jest tak jak piszesz a nie inaczej.Dzięki za słowa pocieszenia i kolejne odwiedzinki.Pozdrawiam i znów zapraszam
Polikola-Paulinko witaj
Tobie również dziękuję za informację odnośnie hibkówi ich kwiatów i kaprysów związanych z kwitnieniem ale jakiego by nie były kształtu są piękne no nie?.Dziękuję bardzo za odwiedziny,pozdrawiam i ponownie zapraszam
Krokusik164-Arletko witaj
cieszę się,że Ci u mnie podoba,zapraszam częściej i miło mi Cię powitać jako mojego kolejnego nowego Gościa.Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny
Paula15-Paulinko
Witaj dziękuję za odwiedziny i bardzo miły komentarzyk.Zapraszam ponownie i serdecznie pozdrawiam
Monia77-Moniko
miło,że Ci się u mnie podoba,zapraszam ponownie do siebie.Odnośnie porady dotyczącej Twego granata to przyznaję się,że ze mnie też początkujący hodowca cytrusów i nie chciałbym się wymądrzać ale z tego co wiem nie powinno być problemu ze ścięciem go do głównego pnia ale trzeba wiedzięć nad którym oczkiem.Znalazłem w necie info i chciałbym Ci ją wkleić ale trudno Cię znależć-wrzuć link w stopkę a i wówczas będę mógł zobaczyć fotkę Twego granata w Twoim wątku.Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam;:138
Ganesh-Sylwio witaj
nie bądź aż tak samokrytyczna,bo z pewnością każdemu z nas się to porzytrafia,ważne że w końcu skojarzyłaś a kompozycja na pewno jest udana.Dziękuję za kolejne odwiedziny i sympatyczny pościk.Pozdrawiam
Dora64-witaj
i dobrze,że paluchy Cię" świeżbią" bo wyszedł z spod nich bardzo miły i sympatyczny pościk za który jak i za odwiedziny bardzo Ci dziękuję.Zapraszam ponownie i pozdrawiam
Justus27-Justynko witaj
mamy identyczne zdanie na temat hibków,rzeczywiście potrafią zachwycać.Dziękuję za odwiedzinki i serdecznie pozdrawiam zapraszając ponownie
TerDob-Tereniu witaj
i niech Twój odpoczywa a potem jak zakwitnie to ja swoje będę musiał schować bo będą przy Twoim blakły. Dziękuję bardzo za komplemenciki,cieszę się,że Ci się u mnie podoba ale nie wiem czy stanę na wysokości zadania i zdołam Ci udzielić odpowiednich rad bo i zależy w czym ale nie matrwmy się na zapas no nie?Zapraszam Cię do siebie ponownie,pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny ;:18
Dziś po miesiącach od pierwszej prezentacji: sansewieria gwinejska-w ramach rewanżu za odpowiednie traktowanie-bardzo plenna i miła dla oka,bynajmniej dla mnie?
Pozdrawiam Wszystkich