Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Basiu :;230 :;230 :;230 no po prostu jesteś nie do podrobienia!
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu wciągnęłaś mnie strasznie!!! Przeczytałam wiem prawie wszystko o Tobie. I muszę powiedzieć straszna BABA jesteś ;:196
Super żona, matka, babunia i jeszcze parę można dodać sąsiadka, kierowca, budowniczy, zbieracz, ogrodownik, itd itp. Już Cię lubię ;:167 i będę przychodzić do Ciebie!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Basiu dobra jesteś jednak nie zgubiłaś go po drodze... :;230
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

A co Basi po krążkach :?: jak by to były drewienka porąbane to z pewnością ta podróż 50 kilometrowa to by się opłacała :;230 no, ale nie ma tego złego............mężuś od tylca Basię wygrzał :;230
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj tam Basia by z nich zrobiła użytek ;:108
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Basiu trzy ostatnie fotki rewelacyjne, a to z odbiciem w lusterku najlepsze.
Jak Ciebie ładnie poprosimy, to pokażesz eMa an face?
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Przeczytałam wątek jednym tchem. ;:oj Niech się chowają wszelkie powieści, w Twoim wątku jest samo życie. Podziwiam Cię za optymizm, pracowitość i super podejście do życia. Trzymaj się, nie daj się. ;:168
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Wczoraj do późnej nocy przeglądałam Wasze wątki, i wyciągam wnioski- że mój wątek jest mało ogrodowy, chyba powinnam taki "życiowy" założyć osobno(?), ja mam po prostu bałagan ;:oj
Gdzie mi tam do pięknych róż Helenki i Ewy, egzotycznych TYKW Eli, drobiu :wink: Maseczki,
zbocza Misi itd.itd.......
A ja :?: :!: .... wystawiam mojego chłopa w krzywym zwierciadle :;230 i..... ;:131

Pokazuję jak zbieram chrust na zime po lesie...no właśnie.....(zboczenie ?) ostatnio mam na oku ładne okrąglaczki sosnowe, ktoś w lesie zostawił (jaki głupi!!!) tylko trza je obciosać by weszły do koszy rowerowych lub skuterkowego koszyczka, zdjęłam ten miastowy kufer(mała ładna pierdoła!) ze skutera i założyłam kosz-bagażowy, światełko odblaskowe z rowera walnęłam z tyłu, by jaki policjant sie nie czepił, albo inny leśnik(co nie daj Boże...)
Mario ;:180
w Twoim wątku jest samo życie.
Dziękuję Ci serdecznie za te słowa,i cieszy mnie że tu jesteś
Helenko oj Hela...jak go ubiorę ładnie to go Ci pokażę, uprzedzam to Przystojny jeszcze men(choć nie ;:185 dobry jak,,,,,)
Eeello no Ty to... mnie znasz :lol:
Oj tam Basia by z nich zrobiła użytek
Bogusiu mnie sie wszystko przyda,jak i Tobie czasem, prawda? Te betonowe koła są mojej kuzynki na szambo, nie mogłam jej zwędzić a mieszka jakieś 18km. od nas więc z górki turlała bym się w tym kręgu aaaale pod górkę musiała bym się napocić ;:222
Maseczko Wpadaj, wpadaj bo...słodzisz mi ;:196
straszna BABA jesteś....Super żona.
;:185 Oj z tą super żoną to ja się tak bym chyba nie do końca :wink: Reszta tak,kocham moje trzy sztuki dzieci i tyleż samo wnucząt,czekam na jeszcze ale cosik moja najmłodsza córcia jest na... nie posiadanie dzieci, nad czym ja boleję :cry:
I co by tu jeszcze na dziś ;:218 ....mam pierzynę do rozbiórki :heja , zgadnijcie co dalej....

a to mój system grzewczy sprzed lat no...3-ech
Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu Droga ja nie wiem kto tu wnosi więcej optymizmu, nie gadaniem się go wnosi tylko tym co się robi. A Twój power stanowi o Twoim optymizmie. Piszesz że :
że mój wątek jest mało ogrodowy, chyba powinnam taki "życiowy" założyć osobno(?), ja mam po prostu bałagan
, ależ skąd u Ciebie jedno nie istnieje bez drugiego, jedno na drugie zachodzi i widać co wymaga większego nakładu siły i czasu to, to przeważa! ;:196 Trzymaj tak dalej ;:167
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Basiu co Ciebie wzięło na rachunek sumienia wczoraj :?: jak to mało ogrodowy :?: , a niby to gdzie ja ma sobie popatrzeć na grzybki, a o tym systemie grzewczym, to gdzie ja się dowiem :?:... o co chodzi jak nie u Ciebie?....no właśnie ta rura mnie interesuje, bo niby po co ona tak na wierzchu :?: a z kim po lesie sobie pospaceruje, jak nie z Tobą i z małżonkiem kochanym :wink: ......no i proszę mnie tu nie denerwować, bo ja jestem bardzo delikatna i wrażliwa kobieta :;230 .....a i w ogrodzie też się zawsze u Ciebie dużo dzieję, bo masz wiele odwiedzających ..................no to się wyżaliłam :;230
Awatar użytkownika
stokrotka-77
200p
200p
Od: 21 lut 2011, o 21:42
Kontakt:

Post »

Basiu Marysia(Maska) tyle dobrego o Tobie nagadała że musiałam przyjść, doszłam do 12 strony poryczałam sobie, pośmiałam się do łez i wiesz brakuje mi słów by ubrać w nie drżenie serca, które pozostało. Jesteś jak maleńkie dłuto skryte w dłoni rzeźbiarza, niedostrzegalna tworzysz dzieło sztuki jakim jest Twoje życie, skradłaś mi serce i zostaję tutaj.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Basiu zmieniać wątek no nie...on musi być w takiej formie jak jest to jest cały urok jego...
...a ta kuchenka super ...ogrzewa cały dom ...podobno ostrej zimy nie będzie...dziś usłyszałam
w jednej stacji...a tu już śnieg jest u Marysi-Maski i kaj tu wierzyć... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Basiu co Ci przychodzi do tej mądrej głowy czyś bardzo przepracowana czy co ;:223 Wątek zmieniać ;:180 Toż tu jest samo życie i kwitki i bławatki i pierze ,las i grzybki toż to całe życie ,nie żyjemy tylko ogrodem ;:108 Taki ma być jaki jest i nic nie zmieniaj ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Witajcie :D
Obrazek
Dziękuję
Ja mam tylko wątpliwości czy ten mój wątek nie jest zbyt "blogo-podobny" i mniej ogrodowy?Ale skoro mówicie ;:196 to Wy wiecie lepie,j przecież.
Agnieszko dziękuję że jesteś Będzie mi bardzo miło :wit .Jak ;:196 Ty pięknie piszesz ;:180
Pierzyny nie zdemontowałam, bo wpadła moja Stasia(ta młoda 80-tka) i mówi -zostow te pierzyne Maszesko (Jezuuu jak ona mi zniekształciła moje piękne nazwisko, którym obdarował mnie mój M 40-lat temu!)..i jedziemy na betki (gwarowo=grzyby) póki są.
I śmy pojechały....kilkanaście znalazłam ale dzień zleciał i kołdry nie zrobione ;:oj
Pierzyna na werandzie otula skuter :;230, grzyby się suszą...
Misiu ja mam tylko pierze, a latem okrywamy się wełną owczą, my nie kichamy.M.miał kiedyś astmę to nic nie mogło być z piórami w domu, potem poważnie zachorował na płuca, dostał 90 zastrzyków Streptomycyny prze 3-mies. i astma Nigdy nie wróciła, a chorował od dzieciństwa.
Ja natomiast nie mogę spać na i pod tymi sztucznymi, po prostu kleje się do tego plastiku...Małpo-pauza moja nie znosi tego ;:185
U mnie biało, leży śnieg a myślałam że pierze z pierzyny wiatr mi rozsypał :;230
Wstałam dzis ..4.30, ja nie mogę przed 23-cią iść do wyra, bo rano nie pośpię...oj stareńka się robię :cry: .Niestety za kilkanaście dni M będzie operowany, mam stresa i... trzeba wcześniej jechać do miasta, by porobić badania... ;:147
Ta rura na piecu,to 2-kolanka złączone wstawione tak by przez nie przechodził ogień, nagrzewało się toto do czerwoności i było diabelnie gorąco.Teraz już nie ma tego, bo zburzyłam górę pieca i ulepiłam( sama :heja ) kilka warstw cegieł szamotowych no i już jest ciepło w kuchni.
A kołdry oczywiście robię sama, teraz są takie fajne wsypy poszyte z tunelami które tylko się napełnia pierzem, ja wkładam rurę od odkurzacza w te tunele i popycham :wink: kijkiem od szczotki,muszę też być zabezpieczona chusteczką na głowie, a teraz może by tak kask założyć do tej roboty :;230 :;230
;:3 Dobrego dnia ;:100

...no sceneria iście świąteczna i ciągle sypie....
Obrazek Obrazek
..
...a wczoraj jeszcze...
Obrazek Obrazek

....otulony skuterek Obrazek
Obrazek
znalazłam w lesie taką rurę, zabrałam, będę montować z niej pułapkę na krety ;:oj
przy okazji oczyściłam las :heja
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Będziesz musiała opatentować swój wynalazek ;:108 no i jak nie ogrodowy wątek :?: w końcu i tak ta rura skończy w ogródku, a w lesie na tym miejscu grzybki urosną ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”