I mamy dzisiaj słoneczko ale bardzo zimnooo

ty masz rabatki dopieszczone w każdym szczególe
 ty masz rabatki dopieszczone w każdym szczególe   

wiosną, myśle, że się spotkamy
 wiosną, myśle, że się spotkamy   

) coraz blizej zima brrrr, meble ogrodowe wczoraj schowałam, oprócz stołu, trzeba go rozkręcić, więc u mnie sezon zamknięty
 ) coraz blizej zima brrrr, meble ogrodowe wczoraj schowałam, oprócz stołu, trzeba go rozkręcić, więc u mnie sezon zamknięty  

.  W przyszłym roku na jesień bedą ocieplać mój blok - od strony ogrodu to będą straty
  .  W przyszłym roku na jesień bedą ocieplać mój blok - od strony ogrodu to będą straty  myślę że  po tym terminie trochę ogród przerobię.
 myślę że  po tym terminie trochę ogród przerobię.
 może wiosną uda mi się ją dorwać
 może wiosną uda mi się ją dorwać   

ja ogrodem żyje
 ja ogrodem żyje   

Witam Reniu ja wróciłam nie dawno z ogródka....liście zebrane,zgrabione...do następnego razu
 Witam Reniu ja wróciłam nie dawno z ogródka....liście zebrane,zgrabione...do następnego razu   

Trawkę tę widziałam w ofercie w sklepie który podawała Aguniada Mariolce-Padawan. Reniu zamówmy razem to koszty będą po połowiereniuniek pisze:Witaj Halinkko, niestety nie udało mi sie kupić tej trawki a chodziło mi o hakonechloa macra aureolamoże wiosną uda mi się ją dorwać

Piszesz , że będą ci ocieplać blok....mój też ocieplali. Musisz mieć oko na robotników, żeby ci roślinek nie uszkodzili.
Marysiu ja jeszcze nie grabiłam.M raz kosił a teraz czekam, aż wszystkie spadną i za jednym zamachem zgrabie wszystkie
Beatkoja ogrodem żyje

Miłego dnia

Proszę nie każ starej babie pamiętać, pamięć mam jak rzeszotoreniuniek pisze:Ewcia ok. tylko przypomnij mi wiosną, żebym gdzie inndziej już nie szukała.
Chciałam ją kupić, tutaj na forum, napisałam na Pw ale była głucha cisza