Teresko
Tylu chryzantem w jednym miejscu to ja jeszcze nie widziałem
Szkoda ,że u mnie nie przezimują ,bo tak ślicznie zdobią jesienią ogród .Niczym wiosną jest teraz u ciebie
Chryzantemowy zawrót głowy do nich i płotek kolorkiem przypasowany i kamienna ścieżka... całość rewelacja a w przyszłym sezonie pewno takich widoczków nam przybędzie bo Twoje rabatki chryzantemowe na pewno się spodobają i naśladowczyń nie braknie!
Marzenko ,marpa Chciałabym aby każdy polubił te kwiaty i nie zabrakło ich w żadnym ogródku . Miło spacerować po ogrodzie ,gdy w koło jeszcze pełno kwiatów .
Tereniu, ja też mozolnie liczyłam zdjęcia i w pierwszej chwili myślałam, że chodzi o rozchodnik, aż - brzdęk w moim mózgu- gdy zauważyłam to białe futerko.
Wy naprawdę jesteści kochane , że z takim wzrokowym poświęceniem patrzyłyście jakiego to ta baba kwiatka nie zna, gdzie jak okiem sięgnąć to dywany chryzantem
I to potwierdza, że można na Was liczyć
A tak po prawdzie to się zastanawiałam piesek to czy mała owieczka
No i znowu seria pooooszła takich widoków chryzantemowych jeszcze nie widziałam ...oczywiście na rabatach ! Przyprawiają mnie o palpitacje serca te widoki ! !!!Świetnie uchwycone aparatem ! Dla mnie bomba!!!!!!