Ufff...nadrobiłam...co prawda zostało mi tylko pomyć naczynia po imprezie, ale Tereniu wiesz, że Cię lubię
Pewnie dlatego, że u Ciebie zawsze jest tak radośnie i kolorowo, a ja lubię takie osóbki
Jeszcze na dodatek kwitnie Ci hibiskus i przyleciał do Ciebie wesoły ptaszek i już w ogóle nie czuję jesieni w kościach
Dzięki wszystkim którzy mnie odwiedzają i przepraszam że ostatnio trochę was zaniedbuję
Obiecuję że się poprawię byle nie na wadze Dorotko dzięki
W niedzielę byłam na grzybkach i na działeczce u brata, a tam zachwycił mnie trawnik z całą masą pajęczynek pokrytych rosą
Mój hibiskus po rozwinięciu dwóch pełnych kwiatów, kolejne ma takie
Ale Ci się podoba kochanie..dobijanie ludzi tymi widokami..
A niech się ugryzą i cierpną ...to hibek będzie lepiej kwitł..bo jakby tak wszyscy szczerze chwalili...to pewnie by nawet nie zakwitł..
a tak tfu tfu..proszę jaki wspaniały..nawet słów nie potrzeba, oby tak dalej.. ..
Tereniu, bardzo często się zdarza, że hibki wydają kwiaty pełne, półpełne i pojedyńcze. Mój morelowiec też już wydaje pojedyńcze, taka ich uroda
Co nie zmienia faktu, że jest śliczny
ja się podpisuję pod słowami przedmówczyń osobiście dałabym Ci blokadę na dodawanie zdjęć takie piękne masz te kwiaty, że napatrzeć się nie mogę
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy. "Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek