Mój ogród na fotografii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród na fotografii

Post »

Trzymamy kciuki ;:168
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu!....serdecznie dziękuję za odwiedzinki. Po kolejnym zastrzyku jest trochę lepiej. W niedzielę kończę a od poniedziałku zaczynam zabiegi rehabilitacyjne."Kiszę" się leżąc w jednej pozycji...Za oknem u mnie super pogoda a ja "uziemiona"
Wczoraj próbowałam robić kartki świąteczne....ale niestety ból nie pozwalał ..ani na siedząco...ani na klęcząco.Pozdrawiam cieplutko!Wpadnę z rewizytą.

Jagódko! Zadanie wykonane. ;:215 Uważaj na siebie...ja też czasami lekceważyłam takie bóle. Jeszcze miesiąc temu pobolewała noga w biodrze , odcinek lędźwiowy...ale co tam taki ból - poboli i przejdzie. Gdybym wtedy inaczej podeszła do tej sprawy....dzisiaj tak bym nie cierpiała. Gdyby można było cofnąć czas ...postąpiłabym inaczej. Zagladaj do mnie!Wpadnę do Ciebie z rewizytą ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

Bogusiu zdrowiej kochana i odleż tyle ile trzeba,bo jeszcze odpukać odezwie się ból znowu ;:222
miłego dnia,u nas słonka niet ;:223 ale pracy w domku też jest trochę zaległej więc ;:333
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grazynko!/Gracha/ ....no pewnie, że mam poczucie humoru .....i to jeszcze jakie :?: Ja w skrytości... też tak myślałam/efekt SKS-u/...ale kochana... co będę siebie dobijała... :;230 Grunt to z rezerwą i uśmiechem na ustach do tego "schorzenia"podchodzić...prawda? ....w końcu ono każdego kiedyś dosięgnie :heja Pozdrawiam cieplutko!

Ewuniu! milutko mi, że wpadłaś.Masz rację...każdego SKS dopadnie.Pozdrawiam ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Eluniu/Elle Belle/....no widzisz ...kręgosłup L3L5 "kaput". Ogród jeszcze całkowicie nie przygotowany do zimy ...a tu taka "awaria" ;:222 .Ale moi panowie/ M i syn/ przejęli wszystkie obowiązki i wywiązują się z nich na medal. Jestem wręcz rozpieszczana. Po południu czułości dopełnia moja 9 letnia wnuczka Paula. ;:215 Pozdrawiam cieplutko ;:168

Piotrze!/Piotrkalisz/ dziękuję za spacer po moim ogrodzie....rzeczywiście duży, ale nie jest jeszcze taki o jakim marzę. Korzenie moja słabość...gdzie spotkam coś ciekawego "targam" do domu.Mam kilka do wykorzystania, ale najpierw muszę je poddać obróbce...ale to już wiosną. Bardzo mi się u Ciebie spodobało. ;:215 ..będę wracała. Pozdrawiam i zapraszam ponownie!

Iwonko0042 :wit ....powoli wracam do formy. Najgorsze to jest to, że nie mogę siedzieć.....a leżenie dla mnie w dzień ...to największa kara.Pozdrawiam cieplutko!

-- 25 paź 2012, o 13:16 --

Aniu-/wielkakulka/ Wasza obecność dodaje mi sił i niweluje choć częściowo ból. ;:168
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu miło mi,że byłaś . ;:180 U mnie słoneczko momentami świeci a na termometrze 14 stopni. Nie jest to pogoda odpowiednia na prace w ogrodzie,poniewaz na dodatek jest spory wiatr. ;:222 Mam też sporo prac do zrobienia w domu....ale cóż muszę przełożyć na inny termin...nie chcę ryzykować.Pozdrawiam cieplutko, wpadnę z rewizytą. ;:168
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p

Post »

Bogusiu teraz to odpoczywaj....zdrówko najważniejsze ;:215
Miłego :wit
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pokażę Wam nasz największy mój skarb- wnuczkę Paulę. W związku z tym,że to najbardziej aktualne zdjęcie, jakie posiadam w swojej kolekcji...niestety... musicie obejrzeć także mnie... :;230
...

-- 25 paź 2012, o 14:15 --

Obrazek
...wybaczcie z wrażenia... pogmatwałam styl....nasz...mój...oczywiście ....."Nasz i mój skarb"
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

.
.. Obrazek
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p

Post »

Miło Cię'' widzieć'' Bogusiu :wit
A wnusia fajna dziewczyna rośnie ;:196
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A to zrobione dzisiaj z okna fotki mojego jesiennego , ogrodowego bałaganu. Syn... oszczędza sily ...czeka aż spadnie ostatni liść z orzecha ....nie tak jak mama -dorwała się do roboty jak " szczerbaty do sucharów" i teraz leży i "stęka"

Obrazek

Obrazek

-- 25 paź 2012, o 14:25 --

Madziu...Paula pozwoliła mi wstawić zdjęcie, ale pod warunkiem,że babcia będzie razem z nią.... ;:7
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moi Kochani! Proszę zauważyć,że po oczku śladu nie ma - na 1 zdjęciu, na tej stronie widac taki plac ziemi- właśnie wczoraj mój M przywiózł ziemię , a dzisiaj rano syn ją przewiózł. Ja oczywiście zdalnie sterowałam pracami.. :;230 Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapomniałam jeszcze dodać,że miejsce to będzie zagospodarowane wg . projektu Piotra- tego niedaleko Łańcuta. Projekt przypadł mi do gustu ;:215 ,ale na pierwsze efekty trzeba poczekać do wiosny. Serdecznie dziękuję Piotrowi za okazaną pomoc,wielkie ;:167 stworzenie projektu i poświęcenie swojego cennego czasu. Piotrze ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Czekamy z niecierpliwością.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

:wit Bogusiu cieszę się, że w tym cierpieniu potrafisz żartować ,sądzę że jak ma się wsparcie w rodzinie a szczególnie w takiej ślicznej wnusi to zdrówko wraca szybciej ,trzymaj się ciepło ,mam na myśli nagrzewanie pleców,mój M często to przerabia co Ty, jego jeszcze tak wykręca że chodzi jak paragraf, ostatnio miał 10 zastrzyków a na dodatek panicznie boi się ukłucia ,swoje przeszedł biedaczysko,na szczęście wszystko minęło ,także Ty też wkrótce będziesz zdrowa ;:79
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”