mam też sporo maluchów..i 1 dwulatkę

to też, jak rozumiem, żeby im wilgotno było? I zdejmujesz ten ręcznik jak tylko wykiełkują, czy kiedy?Norbitka pisze:nakryłam dociętym na wymiar, namoczonym ręcznikiem papierowym .
W nagrodę otrzymujesz talon na ruski telewizor na ratyAleksandraBdg pisze:nasionko
Talon trzeba osobiście odebrać w komitecie centralnym w MoskwieAleksandraBdg pisze:Poproszę informację o sposobie odbioru talonu![]()
AleksandraBdg pisze:Czekam na fotki Twoich maluchów
Dzięki za miłe powitanielabka1 pisze:Witaj...wśród szaleńców Adeniowych...
Pokaz nam koniecznie swoja kolekcję..bo ja też czekam niecierpliwie..
Z tymi zdjęciami to było tak : to z nasionkami wstawiłem jak byłem zalogowany na fotosiku i było większe a te z grubaskami jak już nie byłem zalogowany i wyszły jakieś takie miniaturkilabka1 pisze:Ale zdjęcia wstawiaj większe ..co? proszę!!! Lepiej widać wtedy
Ja myślę, że nie tyle się nie zgadzają ile zimą słonka mało i trzeba je doświetlać więc licznik z prądu kręci się odrobinę prędzej ...labka1 pisze:No proszę..jesteś żywym dowodem na moja teorię,że jak się chce to można i teraz wysiewać, bo wiele osób się z tym nie zgadza..mają prawo..ale ja lubię..i lubię patrzeć jak coś rośnie..nawet pomalutku..ale jest..wschodzi i żyje...wiosna wystartuje z pełna parą
Dziękuję bardzolabka1 pisze:A maluszki są przecudnej urody![]()
![]()
Wiem ale i tak będzie mniejsze aniżeli można zobaczyć teraz gdy wrzuciłem na moje konto na fotosiku. Moim zdaniem jeśli wrzuca się na forum takie większe zdjęcia "500px" to strona forum czasami długo się wczytuje a przy miniaturkach zdecydowanie szybciej.Norbitka pisze:Jang, jak wstawiasz przez fotosik to domyślnie jest zaznaczona miniaturka . Poniżej masz "Zdjęcie 500 px' Zaznacz to i będzie większe foto na forum.