U Przemka w ogrodzie cz.II
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: U Przemka w ogrodzie cz.II
I ja dołączam do chóru. Przepiękny ogród w jesiennej szacie Przemku! 

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Super wygląda Twój ogród, zarówno na zdjęciach jak i w realu, o czym mogłem się niedawno przekonać. Podziwiam rozmach, z jakim działasz i planujesz na przyszłość.
Pampasówka kwitnąca zawsze wygląda świetnie ale całkiem dobrze prezentuje się też proso. Drobne kłosy tworzą mgiełkę nad rośliną.
Pampasówka kwitnąca zawsze wygląda świetnie ale całkiem dobrze prezentuje się też proso. Drobne kłosy tworzą mgiełkę nad rośliną.
-
- 50p
- Od: 2 paź 2012, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Przemku cudny ten twój ogród a ta hortensja różowo-biała piękna wypisałam w tym roku już przyszła ale nie wiem czy sadzić czy przetrzymać do wiosny
Gabi
Gabi
Przemku obejrzałam tylko ostatnie zdjęcia i mnie zachwyciły - muszę w wolnej chwili tutaj wrócić i dokładnie pooglądać Twoje cuda - jest naprawdę pięknie
masz przepiękną trawę pampasową
masz przepiękną trawę pampasową
Magda - pilna uczennica Matki Natury
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
O matko, przebrnęłam. Calusieńki temat i ... jetem oczarowana !!!
Nawet nie wiem co pisać, bo tylko ochy i achy mam na końcu języka. Na pewno będę do Ciebie często zaglądała.
Albo nie, wspomnę tylko o trawach - marzenie !!!! Te wszystkie trawy to moje marzenie!
Nawet nie wiem co pisać, bo tylko ochy i achy mam na końcu języka. Na pewno będę do Ciebie często zaglądała.
Albo nie, wspomnę tylko o trawach - marzenie !!!! Te wszystkie trawy to moje marzenie!

- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Hej
Wpadłem z rewizytą.
Piękny i kolorowy ogród, i nie wiem czy przypadkiem nie podkradnę Ci kilku pomysłów do mojego ogrodu na wiosnę

Wpadłem z rewizytą.
Piękny i kolorowy ogród, i nie wiem czy przypadkiem nie podkradnę Ci kilku pomysłów do mojego ogrodu na wiosnę

- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Witam Przemku,
trafiłam i ja do Twojego ogrodu piękne kolorowe aranżacje i ciche zakątki porobiłeś i jeszcze masz duże możliwości i w ogródku i poza, super wielki szacun
PS.
kamienny tonaż też niezły poukładałeś
trafiłam i ja do Twojego ogrodu piękne kolorowe aranżacje i ciche zakątki porobiłeś i jeszcze masz duże możliwości i w ogródku i poza, super wielki szacun
PS.
kamienny tonaż też niezły poukładałeś
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego mój imienniku 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Przemku Wszystkiego Najlepszego

- przemekg
- 1000p
- Od: 9 sty 2010, o 16:59
Bardzo dziękuję wszystkim za bardzo pochlebne komentarze:D:D:D jak również dziś za życzenia:D
To bardzo miłe czytać że to co mozolnie zmieniam i ulepszam w ogrodzie się podoba, zwłaszcza gdy sam mam czasem wątpliwości
Wszędzie zima więc i u mnie niespodziewanie zagościła, mam nadzieję że na krótko chociaż wcale tego ciepła nie widać

Jednak wolę obrazy dzień przed zimą

W tle kojne 3 ary do zagospodarowania, plan już jest nawet i pierwsze nasadzenia.

To bardzo miłe czytać że to co mozolnie zmieniam i ulepszam w ogrodzie się podoba, zwłaszcza gdy sam mam czasem wątpliwości

Wszędzie zima więc i u mnie niespodziewanie zagościła, mam nadzieję że na krótko chociaż wcale tego ciepła nie widać

Jednak wolę obrazy dzień przed zimą

W tle kojne 3 ary do zagospodarowania, plan już jest nawet i pierwsze nasadzenia.

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Widzę, że swoją pampasówkę na zimę chowasz gdzieś. Jakie warunki jej zapewniasz?
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Widzę na ostatnim zdjęciu początek Twojej nowej rabaty - alejki?
Super wygląda Twój ogród jesienią! Trawa pampasowa - cudo! Właśnie - muszę moją już schować
Super wygląda Twój ogród jesienią! Trawa pampasowa - cudo! Właśnie - muszę moją już schować

- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
A mnie zniewoliła fotka trzecia od końca... jestem pod wrażeniem kompozycji barw... naprawdę wyszło cudnie. Gdybym miała areały to spróbowałabym skopiować, a tak tylko pozostaje pomarzyć. (zainwestuję 3zł w lotto -może sie uda!!) Pozdrawiam.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."