....i ja zaczynam pomaleńku myśleć o jakimś pieszczochu cztero kończynowym...Twoje mi się podobają

...różyczki już trafiły do swoich dołeczków

Szok ale się rozrosło.... i to tylko przez dwa lata? Niemożliwe!!ilona2715 pisze:...
Oglądając Wasze ogrody, ogromne wrażenie robiły zawsze na mnie porównania jak było i jak jest, więc stwierdziłam, że nową część zacznę właśnie w ten sposób, co prawda odszukanie zdjęć archiwalnych troszkę pracy i czasu wymagało, przez to też, ta dłuższa przerwa, ale znów jestem.
A z różyczkami mnie zmyliłaś i ktoś wyżej...ilona2715 pisze: ...
jeszcze tydzień temu, koło ścieżki był kawałek trawki, taki nijaki, za mały i trudny do skoszenia, więc już go nie ma
mój M sam go zlikwidował, podniósł nieco mocniej tę rabatę, a mi znów się czegoś zachciało, nie do końca jest to skalniak, ale coś pomiędzy nim a kamienistą rabatą, tu w trakcie "kombinowania", jak skończyłam, to było już za ciemno, aby zrobić fotkę
...
he he pomyliłem rabaty... trzeba spać w nocy,a nie na forum siedzieć... hehilona2715 pisze: te bukszpany prawdopodobnie stąd znikną, jak nie teraz to wiosną, pierwotnie miały tworzyć taki mały zielony parkan, ale teraz tu nie pasują, więc będę miała kuleczki, tylko muszę znaleźć im miejsce (wyhodowałam je z patyczka), za nimi będzie ta różanka, tam są te dołki, ale z tego ujęcia ich nie widać.