Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

;:oj ;:oj ;:oj No to sobie nagrabiłam.....Martynko szukałaś wątków o rosiczce a wdepnełaś do mnie :!: Oj nie wiem czy to dobre....oj nie wiem :roll: A nasłodziłaś mi :oops: ze ho ho ;:171
Więc przyszło mi przedstawić Wam moją najstarszą wnuczkę Martynkę ;:167 Może nie będzie brała udziału w dyskusjach na tematy nie roślinne.... ;:185
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

...no to co.....witamy MARTYNKĘ w gronie babć .....Martynko o rosiczce to my Ci za wiele nie powiemy....może wdepnij na jakieś forum biologiczne....
a babcię i dziadka pozdrawiamy
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu odgruzowywanie w moim wykonaniu tj.takie trochę gruntowniejsze sprzątanie, a zaległości mam.Brakuje czasu, teraz przez grzyby, wcześniej wakacyjni goście... ;:173
Co do tych zapisów do lekarzy specjalistów...podejrzewam że Ty znasz te sprawy :D .Ja oczywiście się cieszę że sprawnie poszło nam, ale jak pomyślę jakie są odległe terminy ;:oj Tak samo ostatnio było w klinice,nie czekaliśmy 8 godzin jak zawsze, wystarczył :shock: mały znaczek na papierku ;:131.Nie jestem tym wszystkim zachwycona ;:185 , nie czuję się komfortowo patrząc na pacjentów z politowaniem a ostatnio nawet z wyrzutami sumienia ;:218.Takie zdarzenia kojarzą mi się z tzw."prawem pięści"(?!)

Przyjemniejsze tematy.... :tan
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
na skalniaku kwitna mi pierwiosnki :D
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Nooooo kochana Babciu Basiu ;:131 . Zmonopolizować forum próbujesz ;:202 . Rodzinny interes zrobić ;:219 :;230 :;230
Na wszelki wypadek nie wtajemniczaj Martynki w inne wątki - permanentna inwigilacja rodzinna moja siostro. Nigdzie już nie będziesz mogła swobodnie sobie naszczekać :;230
Tak o tych grzybach opowiadacie, że chyba skorzystam z ostatniego ( podobno ) pięknego dnia i czmychnę gdzieś do lasu. Nawet nie na grzyby ( bo pewnie wyszarpane z muchomorami włącznie ) ale tak, dla draki.
Awatar użytkownika
Martina
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 18 paź 2012, o 17:38

Post »

Martynko szukałaś wątków o rosiczce a wdepnełaś do mnie :!: Oj nie wiem czy to dobre....oj nie wiem

Oj, wiem, wiem. Ale pomyślałam Babciu, że jak już się tu zarejestrowałam, to wypadałoby do Ciebie wpaść. ;:168
A nasłodziłaś mi :oops: ze ho ho ;:171
Każdemu czasem się należy coś słodkiego, hehe. :lol:
Znowu grzybki, jak widzę...Na motorku po zwycięstwo! :heja No i po grzybki oczywiście. :tan
Awatar użytkownika
mietka
50p
50p
Od: 28 sie 2012, o 21:44

Post »

:wit Witam bardzo serdecznie,przeleciałam wszystkie strony,bardzo tu milutko.Zdjęcia pooglądałam i zazdroszczę grzybobrania.
Mieszkam na ziemi lubuskiej i zawsze było bardzo dużo grzybów u nas a w tym roku jakoś mniej,przynajmniej w mojej okolicy.
No ale sobie popatrzyłam na cudze. Obrazek tego to ja znalazłam.
Pozdrawiam Danuta
Mój kawałek szczęścia.
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Chyba sobie odpuszczę niektóre wątki aż do zimy, bo inaczej wpadnę w depresję albo zacznę koszami kupować pieczarki. ;:223
Grzyby, grzybki, podgrzybki, suszone, smażone, duszone... I tak wkoło Macieju...
W moim lesie chyba ich nie ma. Nie sprawdzałam osobiście, ale grzybiarzy jakoś nie widać. ;:219
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Blond-Mariolko Ty to jesteś po prostu nie do skopiowania ;:196 ;:196 ;:196 ;:196 <Tyle buziek Ci przesyłam.Aaaa..dodam jeszcze wielki pocałunek ;:cm Za Twoje poczucie humoru i bardzo trafne ubieranie w słowa :D Uśmiecham się do tego ekranu i to mi dobrze robi na moje samopoczucie ;:196 No masz rację ;:108 ta Moja Mati niech lepiej szuka gdzie indziej tych muchołapek i innych owadożernych roślin :wink: Słyszysz Mati?! ;:167 .Nie jeździliśmy skuterkiem, dziadek jest nie zdyscyplinowany ;:131 i mnie dekoncentruje....... ;:222

O mam nowego gościa Witaj Danusiu Piękny młodziutki prawdziwek, milusi ;:215
Helenko
Chyba sobie odpuszczę niektóre wątki aż do zimy,
;:185 nie rób tego.Proszę
Ja się chyba uzależniłam nie na żarty, dziś znowu zakropiłam oko i wyciągnęłam Em-u ;:218 no niestety na skuter nie chciał wsiąść a to ci Mutant .....brrrrrrrrrrrrrr ;:188 (Martynko szlaban na czytanie tego rodzaju postów ;:185 !!!!)

ObrazekNo i Mati z grzybkami w sierpniu ;:196

Mój "macho"......udaje że umie jeździć :wink: ....a do scrabbli z tymi zapędami ;:140
Obrazek
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Helenko zdjęcia bez grzybów.Wpadnij proszę ;:65
...zamiast buszować po lesie za grzybami, zachwycałam się .... bagniskami w środku lasu Pięękne widoki tam są 1-wszy raz trafilismy na takie cuda przyrody a zdjęcia tego urokliwego miejsca, nie oddają w pełni ;:185

Obrazek Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekM upolował mnie zza krzoka :;230
Awatar użytkownika
Martina
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 18 paź 2012, o 17:38

Post »

Martynko szlaban na czytanie tego rodzaju postów
Oczywiście, oczywiście, wyrzucam z pamięci! Nie bój się, mam duużo innych spraw na głowie. Chociażby dzisiaj uczyłam się wiersza pt.: "(Święta miłości kochanej ojczyzny)" Ignacego Krasickiego. A jutro na ochotnika będę oglądać przez trzy godziny występy i przynudzającego (przepraszam!) burmistrza ze świtą. :roll:
Piękne i artystyczne zdjęcia, jak zwykle, zresztą. Ach, wakacje mi się przypomniały... ;:139
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

MARIOOOLKO MIAŁAŚ RACJĘ ;:oj
permanentna inwigilacja rodzinna moja siostro. Nigdzie już nie będziesz mogła swobodnie sobie naszczekać :;230
I....co mnie podkusiło :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dawaaaaaj do klubu Basiu. Tam młodziaki nie trafią :;230
A tak poważnie ..... Martynka zewnętrznie jest tak podobna do Ciebie jak klon. Myślę, że charakter też sklonowano ;:215
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak ;:173 Martynka to mądra 13-latka,wrażliwa,inteligentna (jak babcia, czyli jednak klon(?) ;:113 ) Oczytana itd.itp.

Ale u nas zamglone ;:oj jak w Londynie...............

Obrazek

Obrazek
Baśka sprząta ;:219 Moje kamienne ognisko.nie mam grilla ale nie brakuje mi go.Choc marzy mi się...jednak, by sobie samej wybudować z kamieni otoczaków... :roll:
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Baśka wiosną zaproś mnie na weekend i pomogę Ci w budowie. Mogę nawet zaprawę kupić po drodze ;:109 żebyś nie musiała na skuterku targać.
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mariolko ;:215 przemyslę tę propozycję.No tak Ty przecież swój postwaiłaś sama ;:oj .Czyli mam zbierać otoczaki? ;:333 Od Ciebie daleko nie jest no jakieś ok.150km. zobacz na mapie W-wa---Końskie---Radomsko
Już nie mam Inwigilacji ;:138 ufffffffffffffff mogę :wink: "szczekać" :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”