Zrobiłeś w tym sezonie bardzo dużo na swojej nowej działce. Zaintrygowała mnie ta ażurowa altanka, z czego jest zrobiony dach?
Wita EWO w moim wątkuewa w pisze:Edruszyło w Twoim wątku
podoba mi się Twoja altana z kratownic. Mam coś takiego na uwadze i ciągle rozgladam się w tym temacie, sam robiłeś?
Żywiec jedno z miejsc które brałam pod uwagę szukając działki. Okolice Żywca aż do Istebnej przepiękne miejsca i kamień za darmo![]()
Przeniosłeś ze starego miejsca tan piękny kwitnący na wrzosowo rh?
slila1 pisze:Witaj Ed cieszę się, że uaktywniłeś swój wątek.
Zrobiłeś w tym sezonie bardzo dużo na swojej nowej działce. Zaintrygowała mnie ta ażurowa altanka, z czego jest zrobiony dach?
Mig131 pisze:Ed I ja się przywitam,przejrzałam wątek,obie działeczki fajne ale ta nowa chyba bardziej widokowa??
![]()
Na starej bardzo podobało mi się oczko i altana,na nowej śliczny skalniaczek powstał,
czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia z postępów prac.Będę zaglądała z przyjemnością
Bogumilka pisze:No nareszcie pojawiła się zgubajesień już, ale lepiej późno niż później
Prace trwają i jestem ciekawa, czy ze starej działeczki zabrać mogłeś wszystkie swoje roślinki?....a co to za wykopy? pod jakąś budowle? bo kabel jest kładziony..Działeczka ma trochę spadek, czy mi się wydaje
![]()
.....no dawaj tu nam jakieś nowe foteczki z nowej działeczki
ra_barbara pisze:Przejrzałamwszystko
![]()
Jestem pod wrażeniem "Starej" działki i Podziwiam to co robisz teraz
![]()
Piękne okolice do których mam sentyment sprzed lat.
Życzę powodzenia i satysfakcji z tworzenia
malgocha1960 pisze:Czekamy na więcej zdjęc i relacji z całej letniej pracy.
roza333 pisze:Piękna ta Twoja altanka też mam takie koło lubię takie dodatki i dziękuję za odwiedziny u mnie i życzenia zdrówka.
JAKUCH pisze:Dużo pracy jeszcze przed Tobą ,ale skoro ta działka jest lepiej położona to warto było zrobić te zamianę .Parę lat zajmie zagospodarowanie ,ale warto
kogra pisze:Witaj Edku.![]()
A właściwie sąsiedzie na rzut doniczką.![]()
Sporo się działo ostatnio na twojej działce.
Plany widzę się krystalizują i każdego roku coś przybywa.
Następna zima przed nami i co dalej ? jakie dalsze masz plany ?
Pozdrowienia z drugiej strony pagórów.
sweety pisze:Następny sąsiadBardzo jestem ciekawa, gdzie dokładnie jest ta działka, bo 'okolice Żywca' czy też "kotlona Żywiecka' to bardzo pojemne pojęcia. I faktycznie kamieni ci u nas dostatek, a ich płaskiej, czy też równej działki można ze świecą szukać.
Ruda2011 pisze:Nooooo, dobrze Cię widzieć Ed![]()
Widzę, że sezon spędziłeś pracowicie. Przewiozłeś absolutnie wszystkoMiło mieć swoje choćby na nowym miejscu - prawda ? Nic dziwnego, że nie bywałeś na forum - zasuwałeś jak maszyna. Szacun