W.o...Telefonach komórkowych
Re: W.o...Telefonach komórkowych
Ja mam Nokie E52 i nie za bardzo jestem zadowolony, nadaje się bardziej dla kogoś kto pracuje "za biurkiem" a nie dla kogoś kto grzebie w ziemi. To takie wnioski po 4 miesiącach użytkowania,teraz czeka go wizyta w servisie i zobaczymy czy coś poradzą na jego wady.
Pozdrawiam Kamil
tez sporo czasu używałamDelete pisze:Ja zaś mam Sony Ericssona K550i. Dość popularny telefon. Jestem z niego zadowolony. Kupiłem go w czerwcu 2008r., a bateria niemal tak samo sprawna jak po zakupie. Zdjęcia w miarę dobrej jakości. Pamięć wewnętrzna- 70Mb - dość dużo, można ją uzupełnić kartą pamięci Micro SD M2.
Ogólnie lubię Sony Ericcssony. Inne marki mi za bardzo nie pasują. sobie mają przejrzyste menu, fajne obudowy itp.

w tej chwili mam nokie 6303i classic , wersje w metalowej obudowie , do moich potrzeb idealny(pozadna bateria , bardzo dobra jakosc dzwięku , smsy śle i dzowni - wiecej mi do szczescia niepotrzeba , poza tym podoba mi sie wizualnie
Jeżeli chodzi o aparaty w telefonach komórkowych to powinniśmy patrzeć na wielkość matrycy, a nie na ilość MPx
-
- 100p
- Od: 14 wrz 2011, o 22:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dokładnie. sobie c905, 8mpix robi gorsze zdjęcia niż cyfrowy canon mający dobre kilka lat (5mpix bodajże)
- karmad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 15:07
Dodałbym do tego jeszcze jakość optyki .... i tu nawet kiepskie cyfrowe kompakty robią lepsze zdjęcia niż telefon. Jedynym produktem mogącym dorównać aparatom foto to samsung pixon - ale to w sumie aparat fotograficzny z funkcją dzwonienia 

Tatuś od 24-12-2008
- AGP-ON
- 200p
- Od: 29 paź 2010, o 09:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Jestem posiadaczem Samsunga Galaxy SII - rewelacja.
Robi świetne zdjęcia a Android 4.03 jest już naprawdę dopracowany.
Robi świetne zdjęcia a Android 4.03 jest już naprawdę dopracowany.
- himalaya
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 5 gru 2011, o 15:11
A ja się trzymam przy telefonach z klawiaturą QWERTY. Baterie trzymają 4-5 razy dłużej niż przy dotykowych...
Spread your wings and fly away
A dotyk to fakt trzeba akumulator nosić na plecach i ciężko się do tego przyzwyczaić.Wole też tradycyjne
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
- himalaya
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 5 gru 2011, o 15:11
A z QWERTY na tygodniowy wyjazd nie biorę nawet ładowarki ;)
(bateria ma 4 lata...)
(bateria ma 4 lata...)
Spread your wings and fly away
- karmad
Nie mówcie, że do dotykowego telefonu trzeba nosić zapas akumulatorów. Aktualnie mam N97 dość dużo eksploatowaną i w pełni naładowana bateria wystarcza na trzy dni ( aparat ma 2 lata - dziennie kilkanaście minut rozmów, parę smsów i siedzenie w internecie ok. godz. ). Natomiast zgodzić się muszę, że telefony, nazwijmy tradycyjne, mają dużo dłuższy czas wytrzymują dłużej a nawet duzo dłużej.
Tatuś od 24-12-2008
- Russski
- Od: 3 lut 2013, o 13:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie oszukujmy się bateria w smartfonie przy włączonych opcjach jak 3g, wifi czy przyglądaniu internetu nie wytrzyma więcej niż 1 dzień, i ktoś kto decyduje się na taki nabytek powinien się z tym liczyć 

- Farmland
- 200p
- Od: 14 mar 2012, o 18:50
Ja mam Nokie E71. Mój syn znalazł ten telefon 4 lata temu na stoku narciarskim w Czechach. O mało w niego nie wjechał, choć telefon już dostał czymś twardym bo miał porysowaną obudowę z tyłu. Właściel zdezaktywował telefon więc syn przywiózł znajdę do Polski i oddał mi. Jako że według mnie telefon powinien służyć tylko do dzwonienia, trochę się przeraziłem widząc takie cudeńko. Stopniowo opanowałem go i mam do tej pory. Bardzo uważałem, ponieważ to szeroki i płaski model, bałem się że jest bardzo delikatny. Spadł, zamoczył się już nie wiem ile razy, a nadal jakoś się trzyma. Zostawiłem go kiedyś na ambonie i leżał tam chyba z tydzień, gdzie ja cały tydzień go szukałem. Pogodziwszy się ze stratą pojechałem któregoś dnia na nockę, patrzę a tu leży na podłodze i o dziwo bateria nadal trzymała! Nie wiem jak inni ale według mnie to dobry telefon.
"Konserwanty zabijają powoli"
Ja zakupiłem lekko ponad rok temu Wave 2 i powiem szczerze ze się wyleczyłem z dotykowców. Pierwszy i ostatni. Nie mogę powiedzieć aby coś w nim nie działało albo żeby się psuł jednak nie odpowiada mi obsługa takiego typu telefonu. Teraz pluje sobie po brodzie ponieważ miałem ochotę na N95 i szkoda ze jej nie kupiłem wtedy.
- Lorrie
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Mam Lumię 900 i powiem szczerze, że lepszego smartfona jeszcze nie miałam.
- karmad
muszę się z Tobą zgodzić. Ja ma 800 - kę i jestem tego samego zdania - WP7 nawet stabilniejszy od se7en na kompie.Lorrie pisze:Mam Lumię 900 i powiem szczerze, że lepszego smartfona jeszcze nie miałam.
Tatuś od 24-12-2008