Julek, Kasiu, bardzo dziękuję, Wasze typy się pokrywają w znacznym stopniu, to świadczy o tym że te róże są faktycznie sprawdzone. Część z nich znam inne sobie zaraz sprawdzę. Jesteście kochane
Justi, bardzo dziękuję, tą już dziewczyny polecały więc pewność że dobra. Zobaczę które mi będzie łatwiej zdobyć. Może coś jeszcze jesienią uda mi się wsadzić.
Ewo, New Dawn bardzo mi się podoba, najwyżej trafi w inne miejsce bo też będzie rabatka białych z różem ale to później nieco. Teraz szukam białych bo przy fioletowej lawendzie i powojnikach. Nie chcę wprowadzać zbyt dużego zamieszania.
Małgoś, ja remont sypialni muszę zrobić, choć trudno to nazwać remontem. To raczej wykończenie. Mieszkam dopiero dwa lata i fachowiec radził żeby od razu nie malować na kolor bo szkoda zdrowia. Dać dwa lata żeby budynek osiadł i dopiero wykończeniówka bo wtedy łatwiej coś poprawić. Na szczęście poprawiać nic nie trzeba a ja już nie mogę patrzeć na białe ściany, będą brązowe w odcieniach. Dlatego tak przyglądałam się salonowi Moniki/Soczewki bo to coś w tym stylu tyle że z dodatkiem błękitu. Tak więc zimę mam co robić

Poza tym mam pomysł na ścianę w salonie żeby wyłożyć kamieniem. Mam białą jadalnię czyli kont w salonie wydzielony stołem i krzesłami i jakoś tak zlewa mi się trochę. Chcę też kolorem i fakturą ścian wydzielić tę przestrzeń. Moje pomysły są groźne

Nic tylko coś kombinuję