Beatko w końcu gramy na jedną nutę Sylwiorzadko bywasz na FO, ale miło mi że mnie znalazłaś
Nie mogłam sobie odmówić pójścia do lasu i dzisiaj no to i zdjęcia są:
w słońcu wygląda dużo lepiej!
a kobea i stokrotka kwitnie w moim ogrodzie. Marysiu mam nadzieję , że dzisiejszy wypad do lasu był nie tylko suchy i słoneczny ale i obfity w grzyby.
Witaj Marysiu po długiej nieobecności Piękne fotki z lasu i spotkania ........udane grzybobranie i jeszcze spotkania przy kuchennej wyspie ,muszę się tam wybrać............... bardzo lubię kuchnię Ale mam zaległości
Marysiu gdybym blisko mieszkała to już bym się na grzybobranie wprosiła . nie znam się kompletnie na grzybach ,a tak bym chciała . drugi problem to czas..ciągle go mało
Romeczko witaj masz czas na nadrabiania zaległości ! coś za coś, albo piękne wakacje albo siedzenie na FO! Alinko ja już jestem człowiekiem wolnym to i czas mam przyjdzie i na Ciebie czas ale nie ma się do czego spieszyć Misiu to jest spróchniały pień trzeba byłoby go wykopać, a las prywatny Miejsce rzeczywiście urokliwe !
Dorwałem się do laptopa i nadrabiam zaległości.Pomyślałem jeszcze tylko zajrzę do Marysi ( zostawiam sobie Ciebie na deser ) i uciekam do pracy, a tu tyle stron.Widzę ,że grzybki są .Ja wybieram się w sobotę. Moze spotkam salamandre. POZDRAWIAM
Wiosna i jesień to najbardziej praco- i czasochłonne okresy dla nas ogrodników. To od tych pór roku zależy jaki będzie nasz ogród. Twój wyglada imponująco w jesiennych barwach....
ps. Dziękuję za wsparcie mojego brata ;)