A teraz sobie myślę, czy twojego ogrodu kiedyś nie widziałem. Tyle razy koło liceum przechodziłem, że raczej widziałem twój ogród

Przemek to może aby mama się nie męczyła to dla mnie nazbierasz ?przemo1669 pisze:Jeśli lubisz chodzić na grzyby to zapraszam do lasu w Janowiczkach zawsze nazbieram tyle grzybów, że później cały dzień moja mama się męczy z grzybami
A na Szrenicę po nóżkach się szło? czy wyciągiem ?wielkakulka pisze:Ja nie wędkuję - wolę grzyby, działkę, dzieci - nie przepadam za wodą - wolę góry i długie włóczenie się szlakami górskimi. Póki co Szklarska Poręba, Michałowice - to miejsca gdzie uwielbiam spędzać czas. Jeździłam tam intensywnie po slubie, dawno temu. Potem jak się wykluło potomstwo przestaliśmy. W tym roku nałóg powrócił![]()
![]()
A wiesz że mam wrażenie że przez Janowiczki jechałam -tylko dokąd?przemo1669 pisze:Doroto grzybów i może dużo, ale nie ma czasu na nie chodzić. Mama zawsze ponarzeka, a później i tak cieszy się, że ma tyle grzybówPrzyjedź do mnie to się razem wybierzemy
Aniu my to już prawie góry. Przecież my to już Przedgórze Sudeckie