PanieM - gratuluję refleksu i poczucia humoru.PanM pisze:no właśnie, zbyt mało o mnie myśliszJagodka pisze:Aguś - skieruj myślenie na przyjemne rzeczy , na coś , co sprawia Ci radość , uśmiech ...

Aga - gratuluję PanaM

PanieM - gratuluję refleksu i poczucia humoru.PanM pisze:no właśnie, zbyt mało o mnie myśliszJagodka pisze:Aguś - skieruj myślenie na przyjemne rzeczy , na coś , co sprawia Ci radość , uśmiech ...
A Polakom gratulujemy Stadionu Narodowego ;)gajowa pisze: PanieM - gratuluję refleksu i poczucia humoru.![]()
Aga - gratuluję PanaM
Ha ! ... Panie M ..., może tu tkwi sedno sprawy.., a nie jest tak , że Aga myśli za dużo o Panu , by Pan M był syty , dopieszczony , zadowolony ? By dom lśnił , a ogród był wymuskany ?PanM pisze:no właśnie, zbyt mało o mnie myślisz
Ha Jagodko, zapytataj A. co myśli o "Czasem dobrze od siebie odpocząć"Jagodka pisze:Ha ! ... Panie M ..., może tu tkwi sedno sprawy.., a nie jest tak , że Aga myśli za dużo o Panu , by Pan M był syty , dopieszczony , zadowolony ? By dom lśnił , a ogród był wymuskany ?PanM pisze:no właśnie, zbyt mało o mnie myślisz
Czasem dobrze od siebie odpocząć ....