Mój ogród na fotografii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jolcia1212
500p
500p
Od: 8 gru 2009, o 21:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród na fotografii

Post »

:wit
U mnie bratki też kwitną w najlepsze. Wiosną dopiero będzie pełna gama kolorów.
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

:wit Bogusiu ...dziękuję za śliczny prezent. Witam ciepło i serdecznie ;:180 ;:180 ;:180 Oj będziesz musiała ;:65 ;:65 ;:65 w moim ogrodzie, bo to przecież ponad pół hektara.Życzę miłych doznań estetycznych.

-- 16 paź 2012, o 19:21 --

:wit Jolciu1212- jak na razie pogoda sprzyja naszym roślinkom. ;:215 Może tak być do wiosny....wcale nie tęsknię za zimą. ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

:wit Nacieszyłam oko Twoimi kwiatkami bo u mnie prawie wszystkie pomarzły i codziennie je usuwam bo szpecą mi działkę,pomału też przygotowuję się do zimy,chociaż zapowiadają jeszcze tem.18,19 stopni
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam....zapraszam Grazynko ;:180 U mnie jeszcze ciepło więc kwiatki mają się jak najlepiej.Gnaty już mnie bolą, ale rwę się do ogrodu ...bo jeszcze tak kolorowo, ptaszki ćwierkają...Pozdrawiam!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
maria.k55
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 16:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Powiem Ci Bogusiu, że przegladając twój wątek to można naładować swoje akumulatory tak pozytywną energią, która bije na odległość.Podoba mi się wszystko ;:3 .
"Szanuj każdy dzień - bo już nie powróci"
Ogródek przydomowy u Marii.k55
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Marysiu ! Cieszę się, że takie odnosisz wrażenie. ;:180 Mi już dotychczasowa aranzacja znudziła się...dlatego zmieniam gdzie się da. Jaki będzie efekt :?: ...czas pokaże. Dziękuję za wizytę ...wieczorem wpadnę z rewizytą . Tymczasem ;:65 ;:65 ;:65 do ogrodu!
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Jestem z powrotem u Ciebie i już zostanę, bo jak w takim pięknym, zadbanym ogrodzie nie posiedzieć nad brzegiem stawu.
Posiadasz dużo ciekawych roślin i zauważyłam, że jednoroczne też królują na rabatkach i pojemnikach. Moja mam bardzo lubiła goździki kamienne, a ja nawet u siebie ich nie mam :( nie wiem dlaczego, ale zawsze mi ginęły i nie rosły tak jak u mamy w ogródku :(
Powojnik ten pełny ja też mam, ale koloru białego i uwielbiam jego kwiaty, są takie duże i pełne. Nie wymienię tych wszystkich zielonych z Twojego ogrodu, bo nie spamiętałam wszystkiego :wink:

Jesteś na emeryturze, więc teraz możesz się poświęcić cała swojemu i tak ślicznemu ogrodowi :D i tu należy się ;:180
W takim ogrodzie to jest co robić, bo nawet warzywniak ujrzałam i tunel foliowy, a w nim dość pokaźne pomidory :heja Masz pomocników to dobrze, że nawet wnusia chętnie pomaga, bo moje to tylko biegają po moim malutkim raju i psocą :;230 a i Fido chyba dzielnie pilnuje teko pięknego zakątka.........oj zazdrość mnie bierze, ja sobie tak ;:65 i popatrzyłam na to wszystko ;:224 ......ślicznie, na prawdę ślicznie ;:180

A tak na marginesie, to jak już jesteś z nami na forum, to czasu na ogródek mniej będziesz mieć :;230 ..............sama się już przekonałaś, co :wink:
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu, miło mi,że zrelaksowałaś się w moim "zielonym raju";:215 Pracy dużo w dużym ogrodzie...ale jest tez satysfakcja. Gożdziki kamienne / mówią tez brodacze/ same wysiewja się co roku i tym sposobem mam ich całe mnóstwo w przeróżnej palecie barw/ od białych , poprzez różne odcienie różu do ciemnego bordo../. Są tez nakrapiane.Bardzo je lubię bo zdobią ogród , a wspaniale prezentują się z białymi złocieniami. Jeśli będziesz miała ochotę to wiosną mogę wysłać sadzonki/ ale wtedy loteria z kolorami/ lub zebrać nasionka po przekwitnięciu. Myślę, że zima będzie łagodna i nie zmrozi ich na amen.Dziękuję serdecznie jeszcze raz za miłe słowa i zapraszam o każdej porze roku. ;:180
Muszę Ci przyznać, pomimo, że jestem "nową" na forum - ponad miesiąc- to jestem już całkowicie uzależniona. Pozdrawiam cieplutko! ;:168
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Serdeczne podziękowania ;:167 ;:167 ;:167 dla Grażynki/ Gracha/ i Anetki/ Atena/ za wspaniałe ogrodowe skarby.
Może alfabetycznie:
Anetko- jestem :D . Tak bardzo cieszę się, że będę mogła rozkwiecić swoje zbyt ponure miejsca ogrodu. ;:180 ;:180 ;:180 .
To są cudeńka od Anetki

Obrazek
...nie zmieściło się wszystko na stoliku

Obrazek

..a te cudeńka od Grażynki

Grażynko- Tobie też ;:180 i ;:168 za piękne bulwy dalii no i niespodziankę ...ale napisz mi co to za dorodne cebule. ;:215

Obrazek

-- 17 paź 2012, o 16:54 --

Grażynko / Gracha/ bardzo tak, bardzo dziękuję ;:180 ;:180 ;:180 za piękne bulwy dalii i niespodziankę...napisz , jakiego kwiata są te okazałe cebule. ;:215

Obrazek

-- 17 paź 2012, o 16:56 --

Tak się wzruszyłam, że dwa razy to samo wysłałam... ;:180 ;:167
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Przepiękne okazy będzie co sadzić nie ma co :O
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

...uprawiane przez super ogrodniczki ;:215 ;:138
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

z pewnością takie dorodne okazy fiu fiu, chylę czapkę :)
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Bogusiu właśnie dlatego lubię to forum, bo nie ma żadnego przepychania i pyskowania, a kobietki są szczere i miłe. Można sobie po narzekać, pośmiać się, a jak czegoś potrzebujesz to proszę, paczucha już jest pod drzwiami z roślinkami......ale mi się rymło :;230

No a teraz nie siedź już przyObrazek tylko zmykaj do ogrodu sadzić roślinki, a ja się rozsiądę i popatrzę sobie :;230
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ty, to potrafisz rozbawić :;230 ... że człowiek zapomina o tym,że go gnaty bolą. Ja już nawet nie wyłączam komputera...przed chwilą ;:65 ;:65 ;:65 jeszcze po ogrodzie...musiałam posadzić przysłane roślinki...w końcu forumowe koleżanki mi zaufały i muszę dbać o kwiatki. ;:215 Wiesz, nawet zapomniałam,że byłam głodna ...a zazwyczaj po 18 już nie jem. Nie .. ;:222 muszę coś rzucić na ruszta...bo do rana nie wytrzymam. a właściwie "przeholowałam" dopiero 27 minut. Zmykam ...a Ty zajmuj moje miejsce...Jeszcze dzisiaj pokukam, bo nie mogłabym zasnąć...obiecałam dziewczynom.
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

O lubią Cie dziewczyny,lubią prawie codziennie paczucha ;:oj
Oj jak ja dawno nie widziałam Mikołaja z trąbką :wink:
Zablokowany