Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Oj jak ja to znam to po co na co i dlaczego ,lepiej siedzieć przy telewizorze ;:223 ;:223 No ja to nie ważna jestem że to dla mnie przyjemność,jeżeli jedzie z nami to szczególnie córka i teściowa jej go proszą ,żeby nas zawiózł i tylko słyszę narzekanie i wytyczne ;:223 ;:223
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

BASIU....ELU............a niech sobie pomarudzą, toć to już takie nasienie, płeć znacznie słabsza od nas, tylko im się wydaje, że oni wiele mogą ...trzeba te ich zachowania raz po raz puścić przez :uszy
Basiu i co się okazuje...3-y godziny bez Ciebie i satelita jest uruchamiana :;230 a wyjedź kiedy na 6 godzin ;:108 ;:108
...a grzyby to dorodne zbierasz, ja też jeszcze myślę o grzybobraniu....u mnie dzisiaj też pada troszkę mniej jak w Warszawie ...grzyby będą chyba jeszcze rosły do piątku....
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Elu mój M jeszcze przed pogorszeniem widzenia lubił las i często on uciekał (chyba ;:131 ) ode mnie, wsiadał na rower i jeeechał...teraz ciągnę go ja a bo sama czasem się boję być w lesie, on nie zawsze taki chętny na te moje pomysły, bo jak mówi- nie widzi po czym stąpa.A telefon kupiły mu dzieci taki dla niedowidzącego, wystarczy że naciśnie z tyłu telefonu czerwony guzik, sie nazywa SOS BAŚKA no i sobie naciska ;:176
Krysiu
im się wydaje, że oni wiele mogą ...trzeba te ich zachowania raz po raz puścić przez :uszy
swieta prawda, ale czasem się wścieklizny dostaje ;:161
No w Warszawie deszcz narobił bałaganu....nie zagrali chłopaki :cry:
My dziś z M wybieramy się do miasteczka Końskie,do urologa tym razem, z M kłopotami zdrowotnymi...poniżej pasa :wink: :wink:
Krysiu, pamietam jak przed wiekami jeździliśmy na grzyby całą noc ;:oj pociągiem w okolice Krzyża, Miałów...tam to sie zbierało grzyby po 20kg. a jak w pociagu pachniało :heja w drodze powrotnej, też całą noc jechalismy.Toboły piekne dni.......
A jak Wam sie podoba "Mój ci on..." w lesie :?: Prawda że do twarzy mu, i jaki piękny :D :;230

Obrazek ...co by nie było że nic nie robię :wit Obrazek

Obrazek Obrazek
Domowo-ogrodowo..wreszcie :D
ObrazekObrazek
Obrazek<kobea się zawściekła, chyba 20m.wrosła Obrazek
a to mój doniczkowiec, zapomniałam jak się zwie ;:7 ale sobie przypomnę...kiedyś ;:7
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu, to poukładane drzewo pokażę mojemu M-owi...może się zawstydzi? :oops:
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewuniu błagam ;:180 tylko Mu powiedz że to wszystko rowerami zwiezione, a niech sie wstydzi :oops: (żart :wink: )
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oczywiście, że powiem! Tylko że nie jestem pewna skutku, bo on taki ... bezwstydny :;230
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIU....... a co znowu temu Twojemu e-M przerosło coś :?: ale tak to bywa na jednym nie kończy się.....będzie dobrze z dołami :;230
Basiu....ja też znam takie wyprawy ale w Pilskie......nie jeździłam bo z dzieckiem musiał ktoś zostać w domku, za to moja połowa robiła takie wyprawy z zakładu....wracali późna nocą z pełnymi koszami grzybów i pełną głową po ;:136 ;:136 ....nie lubiłam tych powrotów
.....a te stosy drewna to w Twojej drewutni :?:pięknie pocięte i pod sznurek ułożone ....też marzę o takich stosikach do kominka......
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:wit wstałam skoro świt i zaczynam odgruzowywać chałupę Obrazek Obrazek Obrazek
Muszę jeszcze wpaść do lasa,znalazłam piękne okazy porzuconego drzewa :heja M zakropi oko i jadymy Obrazek
Krysiu tak M-owi przerosło....ale to już trwa kilka lat,teraz dr.do którego chodzi kazał wpaść do szpitala (bez zapisu) no i udało się szybko odwalić konsultację,trochę badań i z wynikami do pryw.gabinetu.A zapytałam w rejestracji jak długo trzeba czekać "normalnie" :wink: na wizytę u urologa ok.roku ;:oj Nie będę komentować ;:185
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

To teraz pieniądze tylko dla lekarzy ;:223 Ja wczoraj byłam na grzybkach pierwszy raz z moim M sama a ile mnie to nerwów kosztowało żeby go namówić ;:223 Trochę żeśmy uzbierali ale nie za dużo, bo trzeba było wracać do domu bo tam telewizja czekała ;:108
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIU...a co tam u Ciebie się wydarzyło :?: powała na głowę spadła, że chałupę odgruzowujesz......ja mam doświadczenie w odgruzowywaniu ;:108
....jak oglądaliśmy nasz dom w piwnicy tliła się jedna żarówka....jak już tam weszliśmy, żarówki uzupełniliśmy i wzięliśmy się za porządkowanie to miałam wrażenie jak bym Warszawę odgruzowywała....
o specjalistach i wizytach w ich gabinetach w ramach NFZ mogę długoooooooooo mówić......
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rano byłam w lesie z moją sąsiadką taka "młoda" 80-tka ale ma jeszcze nieco zdrówka i jeździ ze mną, rowerami ;:oj teraz jadę z M, bo się zakropił....potem wpadne pogadać o tych nie planowych wizytach też :wit
Jest sporo grzybów Wreszcie :tan
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

;:oj Basiu jak czytam że Twój M zakropił się to widzę mojegoM on też się zakrapia i jak czytam to jadą na tym samym wózku...tak że nie jesteś sama z jednookim... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mój Misiu na drugie oko też b.słabo widzi.Lewe jest po klejeniu siatkówki, która była w strzępach i ocalał środek bo boki są martwe, i witrektomii+ zaćma,i widzenie minimalne krzywe obrazy bez kolorów, teraz jedziemy na usunięcie silikonu po witrektomii a w marcu drugie oko, które też było klejone i także będzie witrektomia+ zaćma.A czemu Twój mąż nie widzi?
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3

Widok drewna - ;:180 Grzyby zresztą też. I kwiatki i las.
Co tak Waszym chłopom na oczy padło?
Serio jednak, ta psycholog ma rację, chłopy z natury wygodne są, a tu jeszcze powód jest. Ganiaj go po tym lesie ile wlezie.
Może mu tylko siekiery do ręki nie dawaj. :lol:
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
Martina
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 18 paź 2012, o 17:38

Post »

Witam wszystkich, a w szczególności Babcię ra_barbara :wit
Śliczne Babciu zdjęcia, jak zawsze zresztą! ;:138 To Wasze drzewo? Widzę, że w tym roku cieplutko będzie w chałupie...Usmażymy się tam! ;:112
...co by nie było że nic nie robię
Babciu, ja sobie Ciebie leniuchującej nie wyobrażam! :shock: Zawsze masz pełne ręce roboty.
Tęsknię za Wami, za wsią...Chcę na grzyby! ;:145 Pobić nowy rekord w grzybobraniu! ;:3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”