O maj got ;) a cóż to jest za biały kwiat, czy to jakiś powojnik Znasz jego nazwę
No pięknie u ciebie się zrobiło, cicho siedziałeś na forum a tu nagle bach z takimi cudami
To jest Tykwa
Ładnie kwitła ale tych swoich owoców czy jak to nazwać nie bd miała chyba
Ma 3 małe tykiewki które powolutku rosną a już zaczynają się przymrozki
I nasionek na następny rok nie bd miał
Nie martw się, Monika- Paryska ma nasionka tykwy Tykwy jakoś długo dochodzą , akurat w tym roku może było u ciebie trochę chłodniej że odwlekły produkcję Ale kwiaty mają świetne, niczym powojnik albo wilec
Przepraszam że mnie nie było przez te kilka dni ale szkoła itp
No więc co do fotek jesiennych a raczej już prawie zimowych to pojawią się ale już z nowego domu bo się przeprowadzam ;)
A więc do zobaczyska
Jutro będę w tym domu to pokaże wam kawałek ogródka z nowego domu
cześć ponownie!
zdecydowanym minusem tego forum jest to, że zmykają mi wątki, gdy zamykacie jeden, a otwieracie następny. W końcu odnalazłam. Wpisuję się i pozdrawiam.
Witam długo nie odwiedzałem forum, powodem tego jest brak czasu szkoła i inne zajęcia. Lecz powracam i to możliwe że powrót będzie z dużym hukiem. A mianowicie w planach mam odnowienie gazetki "Ogrodnik" ale pod jakąś nowa nazwą jeszcze nie mam pomysłu i tu was proszę o pomoc. Kolejnym planem jest otworzenie sklepu internetowego z kwiatami i tu potrzebuje waszej opinii i pomocy czy by taki sklep w ogóle miał sens i czy by to ruszyło? I chciał bym wiedzieć czy ktoś z was w ogóle zamawia przez internet kwiaty, i innego rodzaju rzeczy do ogrodu? Jeśli by teraz to nie wypaliło to i tak nawet w przyszłości będę się starał coś takiego ruszyć, marzeniem moim jest mieć własną szkółkę z kwiatami i krzakami do tego sprzedaż internetowa ahhh. Co o tym wszystkim sądzicie ?