Bidula z tą bolejącą głową jesteś, u mnie taka pogoda powoduje totalną śpiączkę. Funkcjonalność zero

Panie M, idealna z Was para, oboje jesteście tacy małomówniPanM pisze: (...)przynajmniej mogę sobie z żoną pogadać, a że małomówny jestem...(...)
na przekór można zawsze ale pozostaje fizykaE-mienta pisze:PanieM - na przekór męskiemu "nie da się", "nie można" - na śnieg z dachu należy zastosować: wersja lajt- zapory zapobiegające zsuwaniu się śniegu z dachu , wersja lux - elektryczne ogrzewanie rynien.
a co za różnica?robaczek_Poznan pisze:yyy...jaki bratki? Miały być hortensje! Czy coś mi umknęło..?![]()
Panie M, idealna z Was para, oboje jesteście tacy małomównia te 33 strony to kto nastukał?
Może Cię zaskoczę ale możemy kupić farbę... jak zamkniesz oczy to sprayem i na zieleń zrobimy, pod ogródekAguniada pisze: PanieM, wiesz, że sama się zastanawiam co z tą głową zrobić... może by odkręcić i wymienić na inną? (tak, wiem, korzystając z okazji, zaraz zażyczysz sobie dla odmiany blond albo rudą).
A teraz zadanie bojowe dla Pana M - znajdź 3 różnicePanM pisze:a co za różnica?robaczek_Poznan pisze:yyy...jaki bratki? Miały być hortensje!![]()
Agunia i wtopiła w tłoedulkot pisze:PanieM zielona Agunia nawet ładnie by wyglądaławtopiłaby się w tło.
![]()
Kobieta zmienną jestsweety pisze:PS/ Co to sie porobiło, że przyznaję rację mężczyźnie i to publicznie
a nie można tego co roku potraktować przy glebie na jesieniewamaj66 pisze:A ja chciałam bronić bratków...Ale bratkowych, nie hortensji, które niestety pod spadającym z dachu śniegiem raczej nie pożyją![]()
Pada
eee... na górze mniej żółtego a na dole ogrodzenia nie widaćrobaczek_Poznan pisze: A teraz zadanie bojowe dla Pana M - znajdź 3 różnice![]()
przez pół roku pewnie by nie zauważyła nieobecności w domuJagodka pisze:no , no , miej go na oku ...a raczej nie spuszczaj z oka ...bo kto wie , czy nie zechce swych ' bratkopodobnych ' wkomponować u innej.
No właśnie ...Aga żółtego nie lubi ...1 punkt można przyznać , prawda Kasiu ? ...ale tutaj chodziło o różnice - trzy ...więc ?