W.o...Koniach, klaczach i źrebakach
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pamiętacie te dwa piękne koniki z przed kilku postów, których fotki zamieściłem?
Nietety już nie w pełni cieszą moje oczy. Dziś gospodarz sprzedał handlarzom młodego ogierka.
Żal mi się go zrobiło. Był taki rezolutny i ufny. Pusto i smutno się zrobiło na lączce w sąsiedztwie, gdzie pozostała jedynie jego matka.
Pozdrawiam - Jarek
Nietety już nie w pełni cieszą moje oczy. Dziś gospodarz sprzedał handlarzom młodego ogierka.
Żal mi się go zrobiło. Był taki rezolutny i ufny. Pusto i smutno się zrobiło na lączce w sąsiedztwie, gdzie pozostała jedynie jego matka.
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
To zależy jakich ma prozdków, ile ma lat, z jakiej stajni, klacz, ogier, wałach.
Różnie
Ale tak na oko to 20-30 tys.
Nie wiem dokładnie, wiesz w jednej stajni może arab być za 20 tys. a w innej 50 tys.
Moge skłamac ale sory :P
Różnie

Ale tak na oko to 20-30 tys.
Nie wiem dokładnie, wiesz w jednej stajni może arab być za 20 tys. a w innej 50 tys.
Moge skłamac ale sory :P
Gdy się gubisz to wiatr wiejący złap w swe dłonie i krzyknij mocno z całych sił : TAK BARDZO KOCHAM KONIE :*
Dax i Diana :*
Dax i Diana :*
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Parę lat temu wracając z wycieczki z Olsztyna byłam świadkiem bardzo przykrego zdarzenia. Mały źrebaczek urwał się z uwięzi, wybiegł na ulicę prosto pod koła nadjeżdżajacego tira.
Mam to zdarzenie ciągle przed oczami. Masakra.....
Najgorsze to to, że moja córka też to widziała a miała wtedy 9 lat... też bardzo to przeżyła i nadal często wspomina.
Mam to zdarzenie ciągle przed oczami. Masakra.....
Najgorsze to to, że moja córka też to widziała a miała wtedy 9 lat... też bardzo to przeżyła i nadal często wspomina.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
Olciu to miło, ze piszesz o konikach. widać, że masz serce i zamiłowanie do tych cudownych zwierząt. to ci się chwali. Proszę jednak pamiętaj jeśli zapomniałaś coś napisać w poście to nie pisz kolejnego aby coś dodać tylko edytuj stary. To takie bardziej przejrzyste.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Chyba musiałabym go na balkonie trzymać.Olcia pisze:Aurynko ty chcesz kupić sobie konika?

Moja znajoma ma stadninę koni i pytałam z ciekawości. Jeśli bowiem kiedyś byłoby mnie stać na takiego czarniutkiego konika, to może udałoby mi się u niej go ulokować w zamian za użyczanie go do terapii dla dzieci.

Z drugiej jednak strony gdybym miała własnego konika, to byłby zapewne nie do ujarzmienia dla innych przy moim temperamencie.