Moja działka-Janina
- janina1949
- 50p
- Od: 30 kwie 2008, o 19:19
Moja działka-Janina
Postanowiłam także podzielić sie fotkami z mojej działki.
Witam wszystkich miłośników działek i ogrodów
Witaj Janino,a gdzie fotki.Pewnie masz kłopoty z wklejaniem,ale nie martw się,tutaj ci pomogą nie wstydz się prosić o pomoc.Ja an początku to wklejałam gdzie się dało,ale teraz już się nauczyłam,bo naprawdę pomoc tu uzyskać można fachową i cierpliwi są to jest najważniejsze,więc wklejaj i pokazuj swoje zielone kątki. Pozdrawiam i zapraszam cię do mojego zielonego ogródeczka :P :P :P
- janina1949
- 50p
- janina1949
- 50p
Bogumiła pisze:Witaj Janino,a gdzie fotki.Pewnie masz kłopoty z wklejaniem,ale nie martw się,tutaj ci pomogą nie wstydz się prosić o pomoc.Ja an początku to wklejałam gdzie się dało,ale teraz już się nauczyłam,bo naprawdę pomoc tu uzyskać można fachową i cierpliwi są to jest najważniejsze,więc wklejaj i pokazuj swoje zielone kątki. Pozdrawiam i zapraszam cię do mojego zielonego ogródeczka :P :P :P
Faktycznie mam problem zze zdjeciami,nie wiem jak sie do tego zabrac,jak wkleje to nie tam gdzie chce.Prosze opomoc.Pozdrawiam Janina
Witam wszystkich miłośników działek i ogrodów
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Janino tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=10975
znajdziesz instrukcję
- jak zmniejszyć zdjęcia do rozmiarów ,które łatwo wgrywaja sie na forum ,ja proponuję ok.600 pikseli
- jak wgrywać zdjęcia na forum.
Poćwicz we wskazanym temacie lub tutaj a ja potem uporządkuje ten wątek ...daj tylko sygnał,że już umiesz .
Oczywiście pytaj jak potrzebujesz wyjaśnień.
Wszyscy musieliśmy przez to przejśc.
Zapraszam i pozdrawiam K.
znajdziesz instrukcję
- jak zmniejszyć zdjęcia do rozmiarów ,które łatwo wgrywaja sie na forum ,ja proponuję ok.600 pikseli
- jak wgrywać zdjęcia na forum.
Poćwicz we wskazanym temacie lub tutaj a ja potem uporządkuje ten wątek ...daj tylko sygnał,że już umiesz .
Oczywiście pytaj jak potrzebujesz wyjaśnień.
Wszyscy musieliśmy przez to przejśc.

Zapraszam i pozdrawiam K.
- janina1949
- 50p
- janina1949
- 50p
- janina1949
- 50p
- janina1949
- 50p
Witaj na forum. Janinko bardzo się cieszę że trafiłam wreszcie na kogoś z moich okolic
Dawaj więcej fotek roślinek. będziemy wiedzieli czego Ci zazdrościć
Dawaj więcej fotek roślinek. będziemy wiedzieli czego Ci zazdrościć

Zapraszam na spacerek po moim ogródku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta:))
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta:))
- janina1949
- 50p