Nie dostawałam powiadomień, że u mnie coś się pojawia chmm czy hmmm.
Beatko uda się na pewno, a poza tym warto, bo potem kolekcja się powiększa!
Jurku a Ty dynie chciałeś siać

U mnie przymrozków jeszcze nie ma, ale cukinie przy poniżej 5 już robią się nieciekawe i tak się stało. Dalie jeszcze piękne!
Helenko nie obiecuj sobie za wiele

jednak to październik i wróciłaś już na dobre z ciepłych krajów
Agnieszko tak ranki i wieczory zimne - kaloryfery poszły w ruch!
Marysiu mar przez dwa dni miałam na 14, ale za to sadziłam roślinki to na grzyby nie szłam; o przepraszam dwa maślaki z malin wyrwałam, co zainspirowało mojego M i poszedł na grzyby - trochę uzbierał , również opieńki, ale mało. Co prawda kiedyś był w lesie z psem i tak go pociągnął, że zgubił okulary więc nie wiem czy jest mało grzybów, czy nie wszystkie widzi

W sobotę mogłybyśmy iść mam wolne!
Agnieszko u mnie też licznik bije, bo młodzi na górze grzani są tylko centralnym, ciepło z kominka im nie dochodzi. Uwielbiam jak piszesz
a ja szykuję się do fabryki brzmi to tak pracowicie, nie jakaś tam praca tylko FABRYKA
Posadziłam co miałam , ale coś tam chyba jeszcze dostanę, a poza tym jeszcze po 15.X wysyła Starkl, a zamówiłam trochę ciekawostek.
Marysieńko mot. na reh. dlatego tak siedzę beztrosko na FO, bo nie opłaca mi się stroje zmieniać na roboczy. Za pół godziny wyjazd. Pracuj moja Droga , bo roślinki widać, że są Ci bardzo wdzięczne. Z podziwem patrzę na nie. Nie mają żadnych pretensji do Ciebie, że je zostawiłaś na tak długo
Aniu u mnie popadało ale się przejaśnia, może u Ciebie też się przejaśni masz tyle do wsadzenia ! a i kartony musisz rozłożyć ja też to stosuję szczególnie przy siatce. Mam tylko trudność, bo u mnie wszędzie coś rośnie i nie koniecznie chwasty! Podagrycznik jest moim największym utrapieniem kupiłam go razem z domem i ogrodem (był gratis!)
Agnieszko dalie poszły czy jeszcze nie, bo u mnie jak dalie zmarzną to koniec wegetacji !